Breaking News

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Τηλεοπτικός Μαραθώνιος για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για 4η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να ενισχύσουν οικονομικά το μεγάλο κοινωνικό έργο, που προσφέρει εδώ και 24 χρόνια. Η ανακοίνωση της εκπομπής αναφέρει:

«Την πρώτη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής, στον μαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»,  είχε βγει τηλεφωνικά ο Παντελής Παντελίδης. Μετά από προτροπή της Ζήνας, ο Παντελής υποσχέθηκε να κάνει μια συναυλία για το χαμόγελο.  

Τρία χρόνια μετά, η εκπομπή κάνει πράξη την επιθυμία του και ας μην είναι πια ανάμεσά μας. Η μεγάλη γιορτή θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Στο πλευρό της Ζήνας ο αδερφός του,  Τριαντάφυλλος Παντελίδης,  που αποδέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί  στην εκπομπής ως συμπαρουσιαστής. 

Με εμπνευστές τον μικρό Ανδρέα και τον Παντελή, η ενέργεια ξεκινάει  την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί. Παρόν και σε αυτό το μαραθώνιο ο «πατέρας» χιλιάδων παιδιών,  Κώστας Γιαννόπουλος.

Το πλατό μας γεμίζει από τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη. Ερμηνεύουν ζωντανά γνωστοί καλλιτέχνες. Τους πλαισιώνει  η ορχήστρα του Παντελή.

Βαλάντης, Λούκας Γιώρκας, Νίκος Ζωιδάκης, Βο,  Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Τσαλίκης, Μάρκος Σεφερλής, Ραλλία Χρηστίδου και η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με 20μελή χορωδία. 

Τρόποι στήριξης

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό

(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Στείλε SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ

(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Για οικονομική ή σε είδος προσφορά μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του οργανισμού στο 11040 (χρέωση 1 αστική μονάδα).»