Breaking News

ELIF: Επεισόδια 237 - 238, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 20/12/18 - Επεισόδιο 237: Ενώ όλοι βρίσκονται στο νοσοκομείο κοντά στον Σελίμ, ο Σερντάρ αποφασίζει να πάει να μείνει στο κτήμα. Αποφασίζουν να πουν σε όλους ότι είχε ένα ατύχημα. Η Ελίφ τρομάζει όταν βλέπει τον Σερντάρ αλλά δεν λέει σε κανέναν ότι εκείνος την απήγαγε. Η Ζεϊνέπ μπορεί να περπατήσει. Ο Σελίμ ανακτά τις αισθήσεις του και όλοι ανακουφίζονται. Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος επειδή η Ζεϊνέπ μπορεί να περπατήσει.

Η Αλιγιέ ξέροντας πια πως ο Σελίμ είναι καλά, πηγαίνει να δει τον Νετζντέτ. Του λέει πως ξέρει ότι αυτός πυροβόλησε τον Σελίμ και πως ήρθε η ώρα να τελειώσει το θέμα και θα πάρει αυτό που θέλει. Του λέει ακόμη πως θέλει χρόνο για να πείσει τον Κενάν. Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ είναι αυτός που πυροβόλησετον Σελίμ. Δεν λένε στον Κενάν ότι ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και ότι ο Σελίμ ήταν αυτός που την έσωσε. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Νετζντέτ καταφέρνει να βρει την Γκόντζα στο τηλέφωνο. Συνειδητοποιεί πως η Γκόντζα κλαίει για τον Σελίμ και της ζητάει απαντάει πάντα στο τηλέφωνο όταν την καλεί.

Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή η Αλιγιέ έκανε ένα βήμα πίσω. Στο εστιατόριο η Μελέκ λέει στον Μελίχ πως η Ελίφ έπεσε θύμα απαγωγής και πως ο Κενάν δεν ξέρει τίποτα για αυτό. Και οι δυο ανησυχούν πολύ για αυτό και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα...


Παρασκευή 21/12/18 - Επεισόδιο 238: Η Μελέκ ζητάει από τον Μελίχ να πείσει τον Κενάν να μείνει μακριά από τον Νετζντέτ. Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανησυχούν πολύ για τον Σελίμ. Η Ιπέκ τους λέει πως έχει γρίπη και για αυτό μένει μακριά από το σπίτι για να μην αρρωστήσουν και αυτές. Η Φεραγιέ βλέπει τον Σερντάρ στο κτήμα και ρωτάει την Ιπέκ ποιος είναι. Η Ιπέκ της λέει πως είναι ξάδελφος της Αρζού και η πληροφορία της εξάπτει το ενδιαφέρον γιατί δεν είχε ακούσει κάτι ποτέ πριν για αυτόν. Τον βρίσκει πολύ γοητευτικό.

Η Ιπέκ και η Αλιγιέ δεν χαίρονται καθόλου όταν διαπιστώνουν πως η Φεραγιέ συμπεριφέρεται πολύ θερμά απέναντι στον Σερντάρ και βρίσκεται στο κτήμα συνεχώς εξαιτίας του. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Σερντάρ στο κτήμα και ακόμα περισσότερο όταν η Αρζού της ανακοινώνει πως θα τον φιλοξενήσουν για κάποιο διάστημα. Κανένας στο κτήμα δεν συμπαθεί τον Σερντάρ και φοβούνται μήπως η παραμονή του εκεί γίνει μόνιμη. Ο Κενάν ενοχλείται από τη συμπεριφορά του Σερντάρ. Λέει στην Αρζού πως δεν πιστεύει ότι ο Σερντάρ είναι ξάδελφος της και δεν θέλει να τον δει εκεί όταν επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά.

Η Αρζού ζητάει από τον Σερντάρ να την ακούει και να συμπεριφέρεται καλύτερα αλλά εκείνος την προειδοποιεί να μην τον πιέζει γιατί θα πει τα πάντα σε όλους στο σπίτι. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει. Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς στο πλευρό του Σελίμ. Ο Σελίμ παίρνει εξιτήριο και φεύγουν από το νοσοκομείο...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ