Breaking News

ELIF: Επεισόδια 234 - 235 - 236, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 17/12/18 - Επεισόδιο 234: Η Αρζού συνειδητοποιεί πως ο Νετζντέτ τη χρησιμοποιεί για να αποκτήσει τη γη με τον χρυσό και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Ο Νετζντέτ της απαντάει πως και οι δυο θα επωφεληθούν για αυτό θα πρέπει να σταματήσει τα κόλπα με τον Σερντάρ. Η Αρζού του ζητάει να της δώσει την Ελίφ και εκείνος την πετάει έξω από το σπίτι του. Μετά από αυτό, η Αρζού αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σερντάρ.

Ο Νετζντέτ εμπιστεύεται την Ελίφ στον Ερκούτ και εκείνος τη ρωτάει για τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ τους παρακολουθεί και σκέφτεται πως καλό θα είναι να προσέχει τον Ερκούτ και τις κινήσεις του. Αποφασίζει να πάρει μαζί του την Ελίφ και να πάνε για κυνήγι. Η Ελίφ τρομάζει κάθε φορά που ο Νετζντέτ πυροβολεί και λυπάται να ζώα. Η Μελέκ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Ελίφ και η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει μπροστά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να της πει τι έχει συμβεί. Η Μελέκ είναι τρομοκρατημένη και ταυτόχρονα θυμωμένη επειδή δεν την ενημέρωσαν. Η Μελέκ ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού καθώς πιστεύει πως συνεργάστηκε με τον πατέρα της για την απαγωγή της Ελίφ.

Ο Σελίμ κρυφακούει τη συνομιλία τους και μόλις ακούει το όνομα του Νετζντέτ πηγαίνει μόνος του να τον αντιμετωπίσει. Μαθαίνει πως έχει πάει για κυνήγι και καταφέρνει να βρει την Ελίφ και τον Νετζντέτ.  Όταν η Ελίφ βλέπει τον Σελίμ τρέχει στο μέρος του. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Σελίμ να αφήσει την Ελίφ αλλά εκείνος του απαντάει πως δεν φοβάται το όπλο, που κρατάει στα χέρια του. Παλεύει με τον Νετζντέτ τον αφοπλίζει και σώζει την Ελίφ. Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Σελίμ ψάχνει τον Νετζντέτ πηγαίνει να τους βρει αλλά όταν φτάνει ο ο Σελίμ και η Ελίφ έχουν φύγει. Βρίσκει τον Νετζντέτ στο έδαφος και το πρόσωπο του ματωμένο. Ο Νετζντέτ του ζητάει να τους τελειώσει όλους και ο Ερκούτ του απαντάει πως δεν μπορεί.

Ο Νετζντέτ όμως του θυμίζει πως ο Σελίμ είναι αυτός που του πήρε μέσα από τα χέρια τη γυναίκα, που αγαπούσε και τότε ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και τότε εμφανίζεται ο Σελίμ και η Ελίφ. Όλοι χαίρονται όταν τους βλέπουν. Ο Σελίμ προτείνει να κάνουν μήνυση στον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ και η Μελέκ φοβούνται πως αυτή η κίνηση θα τον θυμώσει ακόμα περισσότερο. Η Μελέκ τους λέει πως θα πάει την Ελίφ σε ένα μέρος, όπου ο Νετζντέτ δεν θα μπορεί να τη βρει...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 234 ΕΔΩ

Τρίτη 18/12/18 - Επεισόδιο 235: Ο Μουράτ και η Φεριντέ έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και ο νεαρός είναι ιδιαίτερα ρομαντικός μαζί της. Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ χαίρονται πολύ για την αλλαγή του Μουράτ. Ο Μουράτ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο πατέρας τους παντρεύεται και η κοπέλα χαίρεται για αυτή την εξέλιξη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι αγοράζουν έπιπλα για το σπίτι τους και ορίζουν και ημερομηνία γάμου. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ καταφέρνουν να πείσουν τη Μελέκ να αφήσει την Ελίφ στο κτήμα και της υπόσχονται να την προσέχουν. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή τη χωρίζουν ξανά από τη μητέρα της. Ενώ μητέρα και κόρη λένε ξανά «αντίο» προσωρινά, έρχεται η Ιπέκ.

Η Ιπέκ ρωτάει τη Μελέκ γιατί κλαίει και εκείνη της λέει πως συγκινήθηκε επειδή η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Η Ιπέκ δεν την πιστεύει και νιώθει πληγωμένη επειδή όλοι της κρύβουν συνεχώς γεγονότα. Μιλάει σχετικά με την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν της λέει κουβέντα. Ο Σελίμ και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και λένε στη Ζεϊνέπ τι έχει συμβεί. Η Ζεϊνέπ θυμώνει με όσα ακούει και μαζί με τον Σελίμ αποφασίζουν να επιστρέψουν στο κτήμα για να προσέχουν την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τον Σελίμ και του ζητάει να είναι προσεχτικός. Πηγαίνουν μια βόλτα στη θάλασσα για να χαλαρώσουν και δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Ερκούτ τους παρακολουθεί. Όταν ο Ερκούτ θυμάται πως ο Σελίμ κατέστρεψε τον γάμο του με τη Ζεϊνέπ, πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τον Σελίμ.

Η Ζεϊνέπ σε έξαλλη κατάσταση καλεί ασθενοφόρο και ενώ προσπαθεί να πλησιάσει τον αγαπημένο της πέφτει στο έδαφος ανήμπορη. Ο Σελίμ έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ο Κενάν επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι και δεν γνωρίζει τίποτα για την απαγωγή της Ελίφ. Έχει καλή διάθεση γιατί έκλεισε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία. Δεν ξέρει όμως πως η συμφωνία είναι ένα κόλπο του Νετζντέτ με τελικό σκοπό να τον καταστρέψει. Όταν η Αρζού εμφανίζεται για να καλωσορίσει τον Κενάν, όλοι βρίσκουν μια δικαιολογία για να πάνε στα δωμάτια τους. Η είδηση του τραυματισμού του Σελίμ συγκλονίζει την οικογένεια...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 235 ΕΔΩ

Τετάρτη 19/12/18 - Επεισόδιο 236: Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να κάνει δυο βήματα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση. Όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο να μάθουν νεότερα για την κατάσταση του Σελίμ. Βλέποντας πως η Ζεϊνέπ μπορεί να σταθεί όρθια, νιώθουν χαρά και θλίψη μαζί. Ο Σελίμ οδηγείται στο χειρουργείο και οι γιατροί καταφέρνουν να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και μεταφέρεται στην εντατική. Ο Κενάν δίνει κατάθεση στην αστυνομία και τους λέει πως δεν υποψιάζονται κανέναν για τον πυροβολισμό του Σελίμ και πως δεν έχουν εχθρούς. Σχεδιάζει να ασχοληθεί προσωπικά με τον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ του λέει να μην φύγει από το νοσοκομείο υπό αυτές τις συνθήκες.

Η Γκόντζα καταρρέει στην είδηση του πυροβολισμού του Σελίμ. Κρατάει στα χέρια της τη φωτογραφία του και κλαίει. Ο Νετζντέτ την καλεί αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. Η Τουγτσέ και η Ελίφ ξαφνιάζονται όταν επιστρέφουν από το σχολείο και δεν τις περιμένει κανείς αλλά η Κιράζ τους λέει πως όλοι έχουν δουλειές και τα κopιτσάκια αρχίζουν το παιχνίδι. Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή ο Ερκούτ πυροβόλησε τον Σελίμ. Ο Μουράτ καλεί τη Φεριντέ στον γάμο του πατέρα του και της αγοράζει και ένα φόρμα. Η Φεριντέ νιώθρι ευτυχισμένη και της αρέσει πολύ το φόρεμα. Η Μελαχάτ θυμώνει όταν βλέπει το φόρεμα και το σκίζει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ευτυχισμένοι ψωνίζουν για το νέο τους σπίτι. Ο Μουράτ τους βοηθάει. Η Μελέκ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως κάποιος πυροβόλησε τον Σελίμ.

Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο. Η Αρζού συναντάει τον Σερντάρ και το πρόσωπο του είναι ακόμα πρησμένο από τα χτυπήματα του Νετζντέτ. Και οι δύο είναι αποφασισμένοι να εκδικηθούν τον Νετζντέτ για όλα όσα έχει κάνει. Όταν επιστρέφει στο κτήμα η Αρζού μαθαίνει για τον τραυματισμό του Σελίμ αλλά δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο και ζητάει από την Γκόντζα να την κρατάει ενήμερη. Η Αρζού ξέρει πως ο Νετζντέτ ευθύνεται για τον πυροβολισμό του Σελίμ. Ο Ερκούτ δεν μπορεί να βγάλει λεπτά από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Πιστεύει πως αν δεν είχε παραιτηθεί από την ιδέα να είναι μαζί, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά στη ζωή του και σίγουρα δεν θα είχε γίνει δολοφόνος...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 236 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ