Breaking News

ELIF: Επεισόδια 234 - 235 - 236, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 17/12/18 - Επεισόδιο 234: Η Αρζού συνειδητοποιεί πως ο Νετζντέτ τη χρησιμοποιεί για να αποκτήσει τη γη με τον χρυσό και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Ο Νετζντέτ της απαντάει πως και οι δυο θα επωφεληθούν για αυτό θα πρέπει να σταματήσει τα κόλπα με τον Σερντάρ. Η Αρζού του ζητάει να της δώσει την Ελίφ και εκείνος την πετάει έξω από το σπίτι του. Μετά από αυτό, η Αρζού αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σερντάρ.

Ο Νετζντέτ εμπιστεύεται την Ελίφ στον Ερκούτ και εκείνος τη ρωτάει για τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ τους παρακολουθεί και σκέφτεται πως καλό θα είναι να προσέχει τον Ερκούτ και τις κινήσεις του. Αποφασίζει να πάρει μαζί του την Ελίφ και να πάνε για κυνήγι. Η Ελίφ τρομάζει κάθε φορά που ο Νετζντέτ πυροβολεί και λυπάται να ζώα. Η Μελέκ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Ελίφ και η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει μπροστά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να της πει τι έχει συμβεί. Η Μελέκ είναι τρομοκρατημένη και ταυτόχρονα θυμωμένη επειδή δεν την ενημέρωσαν. Η Μελέκ ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού καθώς πιστεύει πως συνεργάστηκε με τον πατέρα της για την απαγωγή της Ελίφ.


Τρίτη 18/12/18 - Επεισόδιο 235: Ο Μουράτ και η Φεριντέ έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και ο νεαρός είναι ιδιαίτερα ρομαντικός μαζί της. Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ χαίρονται πολύ για την αλλαγή του Μουράτ. Ο Μουράτ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο πατέρας τους παντρεύεται και η κοπέλα χαίρεται για αυτή την εξέλιξη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι αγοράζουν έπιπλα για το σπίτι τους και ορίζουν και ημερομηνία γάμου. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ καταφέρνουν να πείσουν τη Μελέκ να αφήσει την Ελίφ στο κτήμα και της υπόσχονται να την προσέχουν. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή τη χωρίζουν ξανά από τη μητέρα της. Ενώ μητέρα και κόρη λένε ξανά «αντίο» προσωρινά, έρχεται η Ιπέκ.

Η Ιπέκ ρωτάει τη Μελέκ γιατί κλαίει και εκείνη της λέει πως συγκινήθηκε επειδή η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Η Ιπέκ δεν την πιστεύει και νιώθει πληγωμένη επειδή όλοι της κρύβουν συνεχώς γεγονότα. Μιλάει σχετικά με την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν της λέει κουβέντα. Ο Σελίμ και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και λένε στη Ζεϊνέπ τι έχει συμβεί. Η Ζεϊνέπ θυμώνει με όσα ακούει και μαζί με τον Σελίμ αποφασίζουν να επιστρέψουν στο κτήμα για να προσέχουν την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τον Σελίμ και του ζητάει να είναι προσεχτικός. Πηγαίνουν μια βόλτα στη θάλασσα για να χαλαρώσουν και δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Ερκούτ τους παρακολουθεί. Όταν ο Ερκούτ θυμάται πως ο Σελίμ κατέστρεψε τον γάμο του με τη Ζεϊνέπ, πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τον Σελίμ...

Τετάρτη 19/12/18 - Επεισόδιο 236: Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να κάνει δυο βήματα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση. Όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο να μάθουν νεότερα για την κατάσταση του Σελίμ. Βλέποντας πως η Ζεϊνέπ μπορεί να σταθεί όρθια, νιώθουν χαρά και θλίψη μαζί. Ο Σελίμ οδηγείται στο χειρουργείο και οι γιατροί καταφέρνουν να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και μεταφέρεται στην εντατική. Ο Κενάν δίνει κατάθεση στην αστυνομία και τους λέει πως δεν υποψιάζονται κανέναν για τον πυροβολισμό του Σελίμ και πως δεν έχουν εχθρούς. Σχεδιάζει να ασχοληθεί προσωπικά με τον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ του λέει να μην φύγει από το νοσοκομείο υπό αυτές τις συνθήκες.

Η Γκόντζα καταρρέει στην είδηση του πυροβολισμού του Σελίμ. Κρατάει στα χέρια της τη φωτογραφία του και κλαίει. Ο Νετζντέτ την καλεί αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. Η Τουγτσέ και η Ελίφ ξαφνιάζονται όταν επιστρέφουν από το σχολείο και δεν τις περιμένει κανείς αλλά η Κιράζ τους λέει πως όλοι έχουν δουλειές και τα κopιτσάκια αρχίζουν το παιχνίδι. Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή ο Ερκούτ πυροβόλησε τον Σελίμ. Ο Μουράτ καλεί τη Φεριντέ στον γάμο του πατέρα του και της αγοράζει και ένα φόρμα. Η Φεριντέ νιώθρι ευτυχισμένη και της αρέσει πολύ το φόρεμα. Η Μελαχάτ θυμώνει όταν βλέπει το φόρεμα και το σκίζει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ευτυχισμένοι ψωνίζουν για το νέο τους σπίτι. Ο Μουράτ τους βοηθάει. Η Μελέκ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως κάποιος πυροβόλησε τον Σελίμ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ