Breaking News

Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής του Nomads - O Πούμπουρας ανακοίνωσε τους κανόνες μέχρι τον τελικό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Καμαρωτάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα, στο τέλος του live ο Σάββας Πούμπουρας εξήγησε τους κανόνες, οι οποίοι θα ισχύσουν στο Nomads μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Σύμφωνα με όσα είπε:

• Την επόμενη Κυριακή δεν θα υπάρχει live, ούτε ψηφοφορία, γιατί στο Nomads ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από αγωνίσματα. 

• Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν τρεις προημιτελικοί, στους οποίους θα αγωνιστούν οι 8 παίκτες. Θα υπάρξουν τρεις νικητές, ένας κάθε μέρα, οι οποίοι θα περάσουν στους ημιτελικούς.

• Στους ημιτελικούς θα περάσει και τέταρτος παίκτης. Πώς θα προκύψει; 

Οι υπόλοιποι 5 παίκτες θα έχουν τη δεύτερη ευκαιρία, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού. Οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. Η ψηφοφορία άνοιξε περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης. Θα κλείσει πριν ξεκινήσει ο πρώτος προημιτελικός.

• Οπότε στους ημιτελικούς θα αγωνιστούν οι 3 που θα περάσουν από τους προημιτελικούς και ο παίκτης (από τους υπόλοιπους 5) που θα πάρει τις περισσότερες θετικές ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού.

• Στον τελικό θα αγωνιστούν οι δύο παίκτες που θα νικήσουν στους ημιτελικούς.