Breaking News

Καρατζαφέρης: «Το ART κλείνει τον Ιανουάριο μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Σας δηλώνω ότι το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου 2019» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ART Γιώργος Καρατζαφέρης. Αναλυτικά όσα είπε την Κυριακή στην εκπομπή του:

«Είχαμε κάνει μία δημοσκόπηση για τον Ζακ Κωστόπουλο, την οποία πήραν στα χέρια τους μία πολύ οργανωμένη ομάδα ανθρώπων. Το θέμα πήγε στο ΕΣΡ, το οποίο συνεδρίασε. Φάνηκε εξαρχής ποια ήταν η διάθεση της Ολομέλειας και τελικά έβαλαν πρόστιμο 150.000 ευρώ

Είναι ένα τεράστιο πρόστιμο, το οποίο θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο του καναλιού. Δεν μπορούμε  να αντεπεξέλθουμε, μην έχουμε καμία ψευδαίσθηση. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει μία τεράστια ζημιά όταν ο ίδιος φορέας μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Αυτοί οι 7-8 μήνες ήταν οδυνηροί οικονομικά.

Σας δηλώνω ότι το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου 2019, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές στην κυβέρνηση, όμως υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες, με τις οποίες θα κινηθούμε».