Breaking News

Λάουρα Νάργες για Μιχάλη Μουρούτσο: «Ήταν ένας βελούδινος χωρισμός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο ότι η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους...

«Κάποιες κοινές φωτογραφίες, που υπήρχαν στα social media τους, στον λογαριασμό του Μιχάλη Μουρούτσου έχουν διαγραφεί. Η Λάουρα, από την άλλη, δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Unfollow δεν έχουν κάνει...» είχε πει τότε η παρουσιάστρια.

Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Έθνος. Τη συνέντευξη παρουσίασε σήμερα το Happy Day. Μεταξύ άλλων, η Λάουρα είπε για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο:

«Ήταν ένας βελούδινος χωρισμός που επήλθε μετά από κοινή απόφαση. Επομένως, μέσα από αυτό μπορώ πραγματικά να κρατήσω μόνο τα καλύτερα. Ο Μιχάλης είναι και θα είναι ένας άνθρωπος - επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη - που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό; Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι. Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view.»