Breaking News

«Λευκά» Χριστούγεννα: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρχίζει από σήμερα το μεσημέρι αρχίζει η σταδιακή επιδείνωση του καιρού στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει για την ημέρα των Χριστουγέννων:

«Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά, άλλα και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα κεντρικά ημιορεινά. Τα φαινόμενα στα βόρεια, στο Ιόνιο και την Ήπειρο από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε πτώση από βορρά προς νότο. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.»

Δείτε στα βίντεο την πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο χθεσινοβραδινό δελτίο του ΑΝΤ1.