Breaking News

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο πατέρας του παιδιού μου πέθανε στα 47 του, πριν δύο χρόνια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είχε ξεχωρίσει με την ομορφιά της και την παρουσία της ως χορεύτρια και παρουσιάστρια στην εκπομπή "3,2,1" του ANT1, ενώ αργότερα είχε συμμετάσχει και σε σειρές όπως "Τα φιλαράκια" και "Πάτερ Ημών". Στη συνέχεια χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γοητευτική Μαρίνα Λαμπροπούλου ζούσε στην Καβάλα, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια χορού. Τον Μάρτιο είχε δηλώσει στο "Happy Day" ότι θα επιστρέψει μόνιμα στην Αθήνα για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, λόγω ενός "ατυχούς συμβάντος", όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά...

Η Μαρίνα κάνει νέο ξεκίνημα στη Νέα Σμύρνη, ενώ αποκαλύπτει τώρα στην ίδια εκπομπή ότι ο σύντροφός της και πατέρας του γιου της, που είναι πλέον 9 χρονών, πέθανε πριν από δύο χρόνια. Συγκεκριμένα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Η ζωή δεν μας τα έφερε όπως θα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου πέθανε πριν από δύο χρόνια, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, στα 47 του. Τον βρήκε ο γιος μου...».

Όπως είπε, τον είχε γνωρίσει όταν του έκανε personal training. «Μου λείπει πολύ» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha. 

Νωρίτερα επισήμανε ότι δυσκολεύτηκε κατά τη διαμονή της στην Καβάλα, όπου πήγε για να στηρίξει τη δουλειά του συντρόφου της, που είχε "χτυπηθεί" από την οικονομική κρίση της χώρας.