Breaking News

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 39 - 40

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 17/12/18 - Επεισόδιο 39: Η Άννα αποφασίζει να φύγει από τον Όμιλο, παρ’ όλο που ο Λαέρτης της λέει ότι η Κάτια δήλωσε ότι κανένας πια δεν θα την πειράξει. Ο Μίλτος λαμβάνει μήνυμα από τον άγνωστο που απειλεί να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα των Τσακίρηδων. Ζητά πάλι να βρεθούν οι δυο τους σε ερημική τοποθεσία. Η Κάτια προτείνει στον Στέλιο να χρηματοδοτήσει ο Όμιλος την εφαρμογή του, που την σχεδίασε για να σώζει ζωές, μετά από φυσικές καταστροφές.

Ο Ανδρέας όμως έχει άλλη άποψη. Ο Μίλτος παρά τις αντιρρήσεις του Άρη αποφασίζει να πάει μόνος του να συναντήσει τον άγνωστο πληροφοριοδότη. Με αφορμή τα άσχημα οικονομικά του Ομίλου ο Ανδρέας αρχίζει να σκέφτεται ποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 39)



Τρίτη 18/12/18 - Επεισόδιο 40:  Ο Μίλτος εκπλήσσεται όταν βλέπει πως ο πληροφοριοδότης είναι ο Κοντογιώργος. Οι δυο τους κάθονται απόμερα και ο Κοντογιώργος αρχίζει να εξιστορεί τι πραγματικά συνέβη, τη νύχτα που πήγαν στο σπίτι του Αλέξανδρου Μωραΐτη. Η Κάτια, έξαλλη, συγκρούεται με τον Ανδρέα που αρνήθηκε στον Στέλιο τη χρηματοδότηση.

Ο Στέλιος ταπεινωμένος είναι έτοιμος να ανοίξει ένα μπουκάλι με ποτό. Το παραμύθι « Ο Μικρός Πρίγκιπας» και η μαγεία της παιδικής αθωότητας γίνονται φάρμακο για την ψυχή του. Η Κάτια, που μέχρι τώρα πίστευε ότι ο Ανδρέας «φτιάχτηκε» με τα χρήματα του πατέρα της, σοκάρεται όταν ο Ανδρέας της αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 40)



Για την αρχική σελίδα "Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς" πατήστε ΕΔΩ