Breaking News

Ρετιρέ: «Πήγα για 2 επεισόδια και έμεινα 2,5 χρόνια... Γιουλάκη και Πανοπούλου δεν ήθελαν το remake» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha για την επιτυχία της σειράς «Το ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη, που προβλήθηκε στο Mega από τον Σεπτέμβριο του 1990 έως τον Ιούλιο του 1992.

Ο λόγος για τη Νεφέλη Ορφανού, που υποδύθηκε την Αμαλία, την οποία στη σειρά αποκαλούσαν «ξινή».

Η ηθοποιός αποκάλυψε στον Κώστα Τσουρό ότι είχε ζητήσει από τον Γιάννη Δαλιανίδη να παίξει στη σειρά, παρά το γεγονός ότι το καστ είχε κλείσει. Τελικά ο Γιάννης Δαλιανίδης αποφάσισε να τη βάλει στην σειρά για δύο επεισόδια και τελικά παρέμεινε για 2,5 χρόνια.

«Την ώρα που πάω να ανοίξω την πόρτα για να φύγω μου λέει "Κυρία Ορφανού, εγώ μπορώ να γράψω για 1 - 2 επεισόδια κάτι για εσάς". Του λέω "Σας ευχαριστώ, μου είναι αρκετά". Όντως ήταν πολύ αρκετά τα δύο επεισόδια. Τα δύο επεισόδια έγιναν 2,5 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα τόνισε: «Την επιτυχία πάντα τη θέλεις. Τότε με το Ρετιρέ με σταματούσαν, δεν τολμούσα να μπω στην πόρτα. Ερχόντουσαν ουρές, τα παιδάκια ιδίως και έλεγαν "η ξινή". Μερικά φοβόντουσαν και κρύβονταν στη φούστα της μαμάς».

Για την προσπάθεια να γίνει το remake του Ρετιρέ είπε: «Είχε γίνει προσπάθεια... Δεν ήθελε η (Κατερίνα) Γιουλάκη, ίσως και η Έλντα (Πανοπούλου)... δεν μπορώ να το πω σίγουρα. Νομίζω ότι δεν το ήθελαν. Εγώ είχα πει ναι, δεν τα φοβάμαι αυτά».

Η Νεφέλη Ορφανού δεν γνώριζε ότι έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Κούρος (ο τηλεοπτικός αδελφός της στη σειρά) και ξαφνιάστηκε όταν την ενημέρωσε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο.