Breaking News

Εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Παραμονή των Χριστουγέννων (Επεισόδιο 24-12-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αγαπημένους φίλους και καταξιωμένους ηθοποιούς τραγούδησαν και χόρεψαν, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Η βραδιά ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αγαπημένες ξένες επιτυχίες από μια παρέα εξαιρετικών τενόρων και σοπράνο: την σοπράνο Κάτια Πάσχου, την mezzo σοπράνο Ελένη Δάβου, τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο και τον βαρύτονο Παντελή Κοντό υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής για μία μοναδική guest εμφάνιση. Το κέφι απογειώθηκε όταν τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες. Το μικρόφωνο πήραν και οι ηθοποιοί. Με πολύ κέφι ο Γιάννης Μπέζος, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκίνησαν το λαϊκό πρόγραμμα της βραδιάς με το τραγούδι «Όμορφη που ήταν η παλιοπαρέα». Επίσης, ο Γιάννης Μπέζος αφιέρωσε το τραγούδι «Γλυκέ μου τύραννε» στη συνάδελφό του Τζένη Μπότση, ενώ ο  Κρατερός Κατσούλης τραγούδησε και ξεσήκωσε τη Σάσα Σταμάτη στο χορό.

Στην παρέα και οι ηθοποιοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρύσα Ρώπα, Παύλος Ορκόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάνια Τρύπη, Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Χρανιώτης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Χρήστος Σπανός, Άννα Μενενάκου, Νίκη Λάμη, Πηνελόπη Πλάκα, Παναγιώτης Πετράκης, Ναταλία Μίγδου και Χριστίνα Στεφανίδη, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός και οι τραγουδίστριες Κατερίνα Λιόλιου και Μαρία Γράμψα.

Στην εκπομπή χάρισε μοναδικές μελωδικές στιγμές και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, μουσικός και συνθέτης Μανώλης Καραντίνης.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 24-12-2018)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.