Breaking News

Τσιμιτσέλης για Λασκαράκη: «Η Βάσω είναι πολύ έξυπνη γυναίκα και τέλεια μάνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης  κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη, ενώ τόνισε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να κρύψει τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού. 

Για το χωρισμό του με τη Λασκαράκη είπε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Θεωρώ ότι πήρε μικρότερη έκταση απ' ό,τι περίμενα. Πίστευα ότι θα υπάρχει ένα κανιβαλισμός, που δεν υπήρχε και απόρησα, εντυπωσιάστηκα θετικά. Οι δημοσιογράφοι δεν το κανιβάλισαν το πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο άγρια μια αλλαγή που πας σε ένα καινούργιο σπίτι ή το να μένεις σε ένα σπίτι με αναμνήσεις. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο σε τέτοιες φάσεις.

Το είπαμε από την αρχή στην μικρή, συμβουλευτήκαμε ειδικούς ψυχολόγους. Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά στον χωρισμό μας, ψυχολογικά δηλαδή.

Βοήθησε πάρα πολύ η Βάσω σε αυτόν τον τομέα γιατί είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και τέλεια μάνα. Το χειρίστηκε κι αυτή το θέμα πάρα πολύ καλά και σωστά. Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι σωστός πρώτα απ' όλα στο παιδί και μετά και στη Βάσω. Από εκεί και πέρα, θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη».

Δείτε τη συνέντευξή του.