Breaking News

Αγγελική Νικολούλη: «Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε σε μία οικογενειακή τραγωδία, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Ο Βασίλης Πασχούδης, με καταγωγή από τις Νέες Καρυές του Δ. Κιλελέρ, που έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα ως μαιευτήρας - χειρούργος γυναικολόγος, έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2018, σε ηλικία 68 ετών. Πριν λίγες ημέρες πέθανε από την ίδια ασθένεια και ο 31χρονος γιος του Χρήστος  Πασχούδης.

Η δημοσιογράφος και φίλη της οικογένειας έγραψε σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της: «Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν... Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια... Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος... Να μη δει το γιo του να χάνεται... Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια... Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν...Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια...Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος...Να μη δει το γιό του να χάνεται...Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις