Breaking News

«Είναι δυνατόν ορισμένοι να παραπονιούνται γιατί δεν χιόνισε στις αυλές τους στην Αθήνα;»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έγινε ότι ακριβώς σας είχα πει εδώ και μέρες, ακριβώς ότι σας είπα, στο 100%. Είναι δυνατόν λοιπόν ορισμένοι να παραπονιούνται γιατί δεν χιόνισε στις αυλές τους στην Αθήνα; Είναι ποτέ δυνατόν να ακούω τέτοια πράγματα; Σας έταξα εγώ χιόνια στο Σύνταγμα ή στη Γλυφάδα και δεν το ξέρω;» έγραψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Γιάννης Καλλιάνος στο Facebook. Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε αναλυτικά στο προφίλ του:

«Χιόνισε σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, χιόνισε και το έστρωσε σε όλα τα πεδινά από τη Βοιωτία μέχρι και τον Έβρο, χιόνισε από τη Στερεά και βορειότερα μέχρι και στις βάρκες, είδαν οι κάτοικοι περιοχών χιόνι ακόμη και σε νησιά που είχαν δεκαετίες να δουν!

Χιόνισε στην Αθήνα από τα βόρεια προάστια και βορειότερα σχεδόν παντού, ακόμη και αυτή την ώρα οι χιονοπτώσεις σε αυτές τις περιοχές συνεχίζονται. Από τα 350 μέτρα και υψηλότερα οι κάτοικοι της Αττικής είδαν χιόνια κατά διαστήματα. Πάνω από τα 400 μέτρα είδαν και χιονόστρωση.

Έγινε ότι ακριβώς σας είχα πει εδώ και μέρες, ακριβώς ότι σας είπα, στο 100%. Είναι δυνατόν λοιπόν ορισμένοι να παραπονιούνται γιατί δεν χιόνισε στις αυλές τους στην Αθήνα; Είναι ποτέ δυνατόν να ακούω τέτοια πράγματα; Σας έταξα εγώ χιόνια στο Σύνταγμα ή στη Γλυφάδα και δεν το ξέρω;

Αν δεν έχουμε κάποια αξιόλογη αλλαγή στα προγνωστικά στοιχεία, η ώρα του κέντρου της Αθήνας (για χιονόπτωση) έρχεται πιθανότατα από τη Δευτέρα το απόγευμα και έπειτα. Και πάντα κρατάμε μια επιφύλαξη. Θα σας ενημερώσω μέσα στο ΣΚ για τα τελευταία νέα για την Αθήνα.

Νιώθω απίστευτα εξουθενωμένος γιατί είμαι 21 ώρες το 24ωρο στις επάλξεις για να σας ενημερώνω συνεχώς, μέσα από το OPEN, από τα ραδιόφωνα, από τα site, από τα social media. Έκανα ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ενημερώσω δημάρχους και Περιφερειάρχες προσωπικά με τηλέφωνα.

Ενημέρωσα αρμόδιους φορείς και κρατικό μηχανισμό. Μόνος μου, με δική μου πρωτοβουλία. Είδατε τι έγινε! "θάφτηκε" η Ελλάδα στα χιόνια. Είμαι δίπλα σας συνεχώς γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και το ξέρετε.

Είναι λοιπόν λογικό να με ρωτάτε γιατί δεν χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα να έχετε και εκνευρισμό που δεν έγινε κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος συνάδελφος είχε πει κάτι τέτοιο, εγώ πάντως δεν είπα ότι θα χιονίσει στο κέντρο. Ίσως επηρεαστήκατε από άλλους φορείς που έδιναν χιόνια παντού στην Αθήνα σήμερα. Εγώ όμως ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο. Μπορείτε να το διαπιστώσετε πηγαίνοντας προς τα κάτω στις ανακοινώσεις μου.

Μην εκφράζεστε λοιπόν ορισμένοι με αγανάκτηση επειδή δεν χιόνισε στο μπαλκόνι σας στο Παγκράτι η στη Νέα Σμύρνη. Να χαίρεστε που ακολουθείτε έναν Μετεωρολόγο που για άλλη μια φορά σας ενημέρωσε 100% έγκαιρα, σωστά και αναλυτικά.

Το στοίχημα που βάζω με τον εαυτό μου κάθε φορά είναι να μπορώ να "δαμαζώ" τον καιρό. Δύσκολη η αποστολή μου, τεράστια η ευθύνη μου, μεγάλα τα ρίσκα κάποιες φορές, αλλά δεν νομίζω να έχετε παράπονο...

Ευχαριστώ από καρδιάς και ειλικρινώς, όλους εσάς, τις χιλιάδες των πολιτών, που με ακολουθείτε στα social media και που με τιμάτε με τα θετικά σας σχόλια σε ότι αφορά στη δουλειά μου και στις προγνώσεις μου. Κάθε μέρα με βοηθάτε να γίνομαι ολοένα και πιο καλός.

Εύχομαι καλό βράδυ! Με αγάπη»