Breaking News

ELIF: Επεισόδια 250 - 251 - 252, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 14/1/19 - Επεισόδιο 250: Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επιστρέφουν σπίτι. Όταν ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων μαθαίνει από τον Μουράτ τι συνέβη. Η Τουλάι κρυφακούει τη συζήτησή τους, λυπάται πολύ για ό,τι συνέβη και απογοητευμένη αποφασίζει να επιστρέψει στο παλιό της αφεντικό και να αφήσει ήσυχους τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ.

Όταν ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και δεν τη βρίσκει πιστεύει πως την απήγαγαν αλλά η αλήθεια είναι ότι η Τουλάι επέστρεψε στην παλιά της ζωή.  Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κλαμπ και ο Γκιοκχάν του εξηγεί πως η Τουλάι επέστρεψε με τη θέλησή της αλλά εκείνος δεν τον πιστεύει.  Ο Γκιοκχάν καλεί την Τουλάι και εκείνη επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. Εξηγεί στον Βεϊσέλ πως της έλειψε η παλιά ζωή της και πως δεν τον αγαπάει. Ο Βεϊσέλ δεν πιστεύει λέξη αλλά οι άντρες του Γκιοκχάν τον πετάνε έξω από το μαγαζί.

Ο Νετζντέτ έχει καταλάβει πως κάτι προβληματίζει τον Ερκούτ και πηγαίνει μαζί του στο κλαμπ, όπου δουλεύει η Τουλάι. Φτάνουν εκεί την ώρα, που πετάνε έξω τον Βεϊσέλ και ο Ερκούτ αναγνωρίζει τη φωνή του αλλά δεν λέει τίποτα στο αφεντικό του. Η Μελαχάτ πηγαίνει στο εστιατόριο για να ζητήσει εξηγήσεις από τη Φεριντέ αλλά εκείνη λείπει. Η Μελαχάτ λέει στη Μελέκ πως η Φεριντέ της έκλεψε τα χρήματά της αλλά εκείνη δεν την πιστεύει. Αργότερα η Φεριντέ και ο Μουράτ παραδέχονται πως είναι αλήθεια και πως το έκανε για να σώσει τη ζωή του Μουράτ.  Η Φεριντέ δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι τη και μένει στο εστιατόριο.

Η Μελαχάτ καλεί τα αδέλφια της Φεριντέ και κατηγορεί την κοπέλα λέγοντας τους πως έχει μέρες να έρθει σπίτι και τριγυρνάει με τους άντρες της γειτονιάς.  Ο Μουράτ δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Φεριντέ στο εστιατόριο και περνάει τη νύχτα του έξω από την πόρτα, κάνοντας τη Φεριντέ πολύ ευτυχισμένη.   Ο Ερκούτ προσφέρει στον Βεϊσέλ τη βοήθεια του αλλά εκείνος αρχικά αρνείται αλλά όταν βλέπει το αυτοκίνητο του Ερκούτ αλλάζει γνώμη και ζητάει να γνωρίσει το αφεντικό του.  Ο Ερκούτ του εξηγεί ότι το αφεντικό του είναι ένας επικίνδυνος άντρας και αρνείται. Αλλά με κάποιο τρόπο ο Βεϊσέλ καταφέρνει να γίνει οδηγός του Νετζντέτ.

Ο Ερκούτ μένει άφωνος όταν τον βλέπει μπροστά του.  Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ προετοιμάζονται για το καθυστερημένο ταξίδι του γάμου τους. Η Ζεϊνέπ καλεί τη Μελέκ και της λέει πως όλα είναι καλά ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ, η Μελέκ είναι ευτυχισμένοι για εκείνους. Λίγο αργότερα, ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Ελίφ επισκέπτονται τη Μελέκ.  Η Ελίφ είναι ευτυχισμένη που βλέπει τη μητέρα της. Της μιλάει για όσα έμαθε στο σχολείο και της δείχνει τις εργασίες της. Και η Μελέκ χαίρεται πολύ, που έχει δίπλα της τη μονάκριβη κόρη της.  Ο Σερντάρ επιμένει να ζητάει από την Αρζού να φύγουν μαζί με την Τουγτσέ αλλά εκείνη αρνείται...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 250 ΕΔΩ

Τρίτη 15/1/19 - Επεισόδιο 251: Η Αρζού αλλάζει στάση απέναντι στον Σερντάρ. Του ζητάει συγνώμη επειδή του φέρθηκε άσχημα και αρχίζει να είναι καλή μαζί του. Του λέει πως εκείνη πρέπει να μείνει στο κτήμα για το καλό της Τουγτσέ αλλά εκείνος μπορεί να φύγει και να πάει στη Γαλλία, όπου αργότερα θα ενωθούν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Σερντάρ δεν πείθεται από τα λόγια της Αρζού και της ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να φύγει από το κτήμα είναι μαζί της και με την Τουγτσέ. Η Γκόντζα πηγαίνει να δει τον Νετζντέτ και κάνει πως δεν γνωρίζει τον Βεϊσέλ. Και οι δύο γίνονται μάρτυρες ενός βίαιου ξεσπάσματος του Νετζντέτ και τρομάζουν.

Η Γκόντζα αποκαλύπτει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ είναι ο πατέρας της Αρζού. Ο Ερκούτ προειδοποιεί τον Βεϊσέλ σχετικά με τον Νετζντέτ αλλά εκείνος δεν τον ακούει.  Η Μελέκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κενάν. Τα αδέλφια της Φεριντέ, ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ, έρχονται στην πόλη. Η Μελαχάτ τους λέει πως η Φεριντέ έκλεψε τα χρήματά της, πως δεν θέλει να πάει σχολείο και πως η συμπεριφορά της είναι προκλητική.  Ο Σενκάρ και ο Σαμί γίνονται έξαλλοι. Ο Σαμέτ είναι ψύχραιμος και προτείνει πριν κάνουν οτιδήποτε να μιλήσουν πρώτα με τη Φεριντέ αλλά δεν του δίνουν σημασία.

Ο Κενάν περνάει χρόνο με την Τουγτσέ αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και είναι στενοχωρημένος.  Όταν η Αλιγιέ τον ρωτάει γιατί είναι θλιμμένος εκείνος της απαντάει πως το όνομα του εστιατορίου της Μελέκ είναι ίδιο με αυτό, που, όταν ήταν παντρεμένοι, σκόπευαν να δώσουν στην κόρη τους.  Η Αλιγιά λυπάται που βλέπει τον γιο της σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ. Ζητάει από τη Μελέκ να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ καθώς ο Νετζντέτ έχει εξαφανιστεί πια από τις ζωές τους. Η Μελέκ αρνείται όμως γιατί δεν θέλει να καταστρέψει μια οικογένεια. Η Κιράζ λέει στον Κενάν πως η Αλιγιέ έχει πάει να επισκεφθεί τη Μελέκ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 251 ΕΔΩ

Τετάρτη 16/1/19 - Επεισόδιο 252: Η Μελαχάτ, ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ, πηγαίνουν στο εστιατόριο να βρουν τη Φεριντέ. Όλοι, εκτός από τον Σαμέτ, είναι εξοργισμένοι. Καθώς η Φεριντέ και η Μελέκ ετοιμάζουν τη λίστα με τα ψώνια, που έχουν να κάνουν για το εστιατόριο, η Φεριντέ βλέπει τα αδέλφια της να έρχονται και τρομοκρατείται. Η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τον λόγο αλλά την κρύβει στην κουζίνα. Η Μελαχάτ επιστρέφει σπίτι της γιατί δεν θέλει να ανακατευθεί πλέον σε ότι γίνει. Όταν δεν βρίσκουν τη Φεριντέ, τα αδέλφια της ενοχλούν τη Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν και οι τρεις άντρες θεωρούν πως είναι ο αγαπημένος της Φεριντέ.

Ο Κενάν χτυπάει τον Σενκάρ και τον Σαμί, τους αφοπλίζει και τους διώχνει από το εστιατόριο. Ο Μουράτ κατηγορεί τον εαυτό του για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Φεριντέ. Αποφασίζει να μην αφήσει μόνες τη Φεριντέ και τη Μελέκ. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως θα βρουν μια λύση. Ο Μελίχ λέει στη Φεριντέ πως έχει έναν γνωστό την αστυνομία αλλά η κοπέλα δεν θέλει να κάνει καταγγελία. Ο Μελίχ αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον Μουράτ και τη Φεριντέ σπίτι του μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Τουγτσέ και η Ελίφ θέλουν να στείλουν μια φωτογραφία τους στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και τραβάνε μια selfie με το κινητό του Σερντάρ. Βλέπουν στο κινητό μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ και η Ελίφ ξεχνιέται και αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά». Η Τουγτσέ τη διορθώνει και της λέει πως αυτή είναι η θεία Μελέκ.

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο ο Κενάν, βλέπει τη φωτογραφία του με τη Μελέκ και ζητάει έξαλλος εξηγήσεις από τον Σερντάρ. Η Αρζού τους ακούει να τσακώνονται. Ο Σερντάρ λέει στον Κενάν πως βλέπει ότι η Αρζού είναι δυστυχισμένη και ως συγγενής της θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Αυτό θυμώνει ακόμα περισσότερο τον Κενάν και απαιτεί από τον Σερντάρ να φύγει από το σπίτι του. Η Αρζού επεμβαίνει και ο Σερντάρ λέει πως θα φύγει μόνο αν του το ζητήσει εκείνη. Η Αρζού λέει στον Κενάν πως ο Σερντάρ θα φύγει αμέσως και βγαίνουν μαζί από το δωμάτιο. Ο Σερντάρ αρνείται να φύγει αλλά η Αρζού τον πείθει λέγοντας του πως θα το σκάσουν από τη χώρα μαζί το ίδιο βράδυ. Αφού διώχνει τον Σερντάρ, η Αρζού πηγαίνει στον Κενάν.

Όταν λέει πως δεν είχε καμία σχέση με ό,τι έκανε ο Σερντάρ και τον ρωτάει τι θέλει από εκείνη, ο Κενάν της απαντάει πως δεν τη θέλει πια στη ζωή του και στη ζωή της κόρη του. Η Αρζού αποφασίζει να φύγει μαζί με την Τουγτσέ και τον Σερντάρ. Ζητάει από την Τουγτσέ να μην πει τίποτα σε κανέναν και η Τουγτσέ δέχεται γιατί δεν θέλει να μείνει ξανά μακριά από τη μητέρα της. Η Τουγτσέ και η Ελίφ λένε στην Κιράζ πως βρήκαν στο κινητό του Σερντάρ μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ. Η Κιράζ το λέει στην Γκόντζα. Ο Νετζντέτ δίνει μια τσάντα με χρήματα στον Ερκούτ για να την παραδώσει σε κάποιους ανθρώπους, από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον του. Ο Βεϊσέλ βλέπει πως στην τσάντα υπάρχουν πολλά λεφτά και θέλει με κάποιο τρόπο να γίνουν δικά του...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 252 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ