Breaking News

ELIF: Επεισόδια 260 - 261 - 262, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 28/1/19 - Επεισόδιο 260: Η Αλιγιέ λέει στην Ελίφ ότι θα την πάει να δει τη μητέρα της, το κopιτσάκι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του. Η Μελέκ ανοίγει την αγκαλιά της για την Ελίφ και εκείνη της χαρίζει πολλά φιλιά. Η Αλιγιέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να πει την αλήθεια για την Ελίφ στον Κενάν. Η Μελέκ μαθαίνει πως η ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού είναι την επόμενη εβδομάδα και αποφασίζει να πει την αλήθεια μόλις χωρίσουν.

Ο Κενάν πηγαίνει στο εστιατόριο και ενημερώνει τη Φεριντέ πως τα μεγαλύτερα αδέλφια της θα παραμείνουν κρατούμενοι. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Σερντάρ με οποιοδήποτε κόστος. Ο Ερκούτ βάζει άντρες να παρακολουθούν το κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου καθώς πιστεύει πως ο Σερντάρ θα προσπαθήσει να πάει να δει την Αρζού. Η Γκόντζα ετοιμάζεται για τον γάμο της και από την οικογένεια Εμίρόγλου παρευρίσκονται μόνο η Κιράζ και ο Σαντίκ. Βλέπουν τον Ερκούτ και τον αναγνωρίζουν και θεωρούν πως τον έχει προσλάβει η Αρζού. Αλλά νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν βλέπουν στον γάμο και τον Βεϊσέλ. Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία του.

Η Αρζού σχεδιάζει να δηλητηριάσει την Γκόντζα για να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Νετζντέτ. Προσθέτει δηλητήριο στο άρωμα, που σκοπεύει να της προσφέρει δήθεν ως γαμήλιο δώρο. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της Γκόντζα, της λέει πως επιθυμεί να συμφιλιωθούν και της δίνει το δώρο της αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως η Αρζού έχει σχεδιάσει κάτι και πετάει το άρωμα από το παράθυρο. Η Αρζού επιτίθεται στην Γκόντζα και εκείνη τη χτυπάει με ένα βάζο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η Γκόντζα βγαίνει από το δωμάτιο της και πηγαίνει να παντρευτεί τον Νετζντέτ.

Ο Κενάν πηγαίνει τη Μελέκ στην αγορά και λίγο αργότερα βρίσκει το τηλέφωνο της στο αυτοκίνητό του. Όταν πηγαίνει στο εστιατόριο για να της το επιστρέψει, βλέπει τον Φικρέτ, τον δάσκαλο, που είχε βοηθήσει η Μελέκ όταν λιποθύμησε στο μαγαζί της. Ο Φικρέτ της προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια για να την ευχαριστήσει και όταν η Μελέκ συνειδητοποιεί πως ο Κενάν είδε αυτή τη σκηνή, τον πλησιάζει για να του εξηγήσει αλλά εκείνος θυμώνει και φεύγει, χωρίς να της επιστρέψει και το τηλέφωνο της. Ο Σελίμ εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά. Η Φεριντέ ξεκινάει τα μαθήματα στη σχολή ενώ παράλληλα εργάζεται στο εστιατόριο της Μελέκ...


Τρίτη 29/1/19 - Επεισόδιο 261: Η Αρζού συνέρχεται, κατεβαίνει από το δωμάτιο αλλά είναι ακόμα ζαλισμένη. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ έχουν παντρευτεί. Η Αρζού λιποθυμάει και όταν ανακτά τις αισθήσεις της προσπαθεί να πει στον Νετζντέτ πως η Γκόντζα τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα βάζο αλλά η Γκόντζα ζητάει ένα ποτήρι νερό από τον Νετζντέτ και έτσι τον απομακρύνει από τον χώρο. Εκμεταλλεύεται την απουσία του και προειδοποιεί την Αρζού να μην πει τίποτα στον Νετζντέτ γιατί τότε θα πει και εκείνη πως προσπάθησε να τη σκοτώσει. Έτσι η Αρζού δεν λέει τίποτα στον Νετζντέτ και λέει μόνο πως θυμήθηκε τη μητέρα της, ένιωσε άσχημα και λιποθύμησε.

Η Αρζού φεύγει και ο Ερκούτ με τον Βεϊσέλ τη «συγχαίρουν» για τον γάμο του πατέρα της και τη νέα μητριά, που απέκτησε. Η ειρωνική τους διάθεση κάνει έξαλλη την Αρζού αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει τα γεγονότα. Νιώθει ηττημένη και ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μην καταλήξει φτωχή. Η Ελίφ είναι χαρούμενη γιατί θα περάσει λίγες μέρες κοντά στη μητέρα της. Η Αλιγιέ για να δικαιολογήσει την απουσία της, λέει σε όλους στο κτήμα ότι η Ελίφ είναι με κάποιους συγγενείς της. Όταν η Αρζού μαθαίνει ότι η Ελίφ θα είναι με τη Μελέκ, πανικοβάλλεται ακόμα περισσότερο. Ο Μουράτ κάνει εγγραφή στο σχολείο και το λέει στη Φεριντέ. Η κοπέλα χαίρεται πολύ όταν το ακούει και υποστηρίζει την απόφασή του. Όταν η Μελέκ τους βλέπει να μελετούν μαζί, χαίρεται πολύ.

Η Αρζού βρίσκει μια γυναίκα και τη βάζει να πάει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο. Η γυναίκα λέει στο κopιτσάκι πως η μητέρα της είναι άρρωστη αλλά η μικρή τρομάζει όταν βλέπει την Αρζού. Η γυναίκα μαζί με την Αρζού βάζουν με το ζόρι την Ελίφ στο αυτοκίνητο. Η Αρζού κόβει μια τούφα από το μαλλιά της Ελίφ και τη διώχνει μαζί με τη γυναίκα. Η γυναίκα μαζί με μια φίλη της έχουν συμφωνήσει να δηλητηριάσουν την Ελίφ και να πάρουν πολλά χρήματα ως αντάλλαγμα. Ο Μελίχ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο της και η δασκάλα του λέει πως την πήρε ήδη η θεία της. Ο Μελίχ γίνεται έξαλλος όταν το ακούει και της λέει πως η Ελίφ δεν έχει καμία θεία και πως το να δώσουν το κopiτσι σε μία άγνωστη είναι ανεπίτρεπτο. Ζητάει από τη δασκάλα να του δώσει αναλυτική περιγραφή της γυναίκας.

Η δασκάλα δικαιολογείται λέγοντας πως έκανε πολλές ερωτήσεις στη γυναίκα σχετικά με τη Μελέκ και απάντησε σε όλες. Ο Μελίχ τηλεφωνεί στη Μελέκ και την ενημερώνει. Η Μελέκ απελπίζεται και τα αδέλφια υποψιάζονται πως πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο Νετζντέτ. Ο Εφρούζ τους πείθει να καταγγείλουν την απαγωγή της Ελίφ στην αστυνομία. Ο Νετζντέτ σχεδιάζει να πάει με την Γκόντζα ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι και εκείνη είναι κατενθουσιασμένη. Ο Σελίμ δηλώνει συνεχώς τον έpωτά του για τη Ζεϊνέπ. Αν και η Ζεϊνέπ μερικές φορές νιώθει αμηχανία, παράλληλα χαίρεται να το ακούει...

Τετάρτη 30/1/19 - Επεισόδιο 262: Η δασκάλα της Μελέκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να δώσει κατάθεση και είναι πολύ λυπημένη. Η Μελέκ είναι συντετριμμένη. Πηγαίνει στο κτήμα και κατηγορεί την Αρζού για την εξαφάνιση της Ελίφ. Όταν η Αρζού το αρνείται, η Μελέκ της λέει πως θα τηλεφωνήσει αμέσως στον Κενάν και θα του τα πει όλα ώστε να λογοδοτήσει σε εκείνον. Όμως πείθουν τη Μελέκ πως πρέπει να βρουν πρώτα την Ελίφ και μετά να μιλήσει με τον Κενάν. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα από κάποιον άγνωστο, λέγοντας πως η Ελίφ είναι καλά. Η Μελέκ καλεί πίσω τον αριθμό αμέσως αλλά δεν απαντά κανείς. Η γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ, φτιάχνει κέικ και δίνει στο κopιτσάκι ένα κομμάτι και βγαίνει έξω.

Η Ελίφ όμως έχει ακούσει ότι θέλει να τη δηλητηριάσει και δεν τρώει το κέικ. Όταν η γυναίκα επιστρέφει διαπιστώνει πως η Ελίφ το έχει σκάσει και πως δεν έφαγε το κέικ. Αναζητά το κopiτσι αλλά δεν το βρίσκει και αποφασίζει να πει ψέματα στην Αρζού για να πάρει τα χρήματα. Η Αρζού πιστεύει πως η Ελίφ είναι νεκρή και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ χαίρεται όταν το ακούει αλλά είναι θυμωμένος επειδή ο Σερντάρ εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Η Αλιγιέ υποψιάζεται την Αρζού για την απαγωγή της Ελίφ και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της αλλά εκείνη το αρνείται. Ο Σερντάρ, επειδή παρακολουθεί την Αρζού, έχει δει τα πάντα σχετικά με την απαγωγή της Ελίφ και τη σώζει.

Η Ελίφ του λέει όλα όσα συνέβησαν και εκείνος αποφασίζει να την παραδώσει στον Κενάν, να του πει ότι είναι κόρη του και να πάρει την Τουγτσέ μαζί του. Στέλνει ένα μήνυμα στον Κενάν λέγοντας του πως θα του πει ένα μυστικό αλλά ο Κενάν θεωρεί ότι είναι από τον Νετζντέτ και το αγνοεί. Ο Βεϊσέλ ζητάει από την Γκόντζα να του δώσει τη διεύθυνση του Σερντάρ. Ο Νετζντέτ σχεδιάζει να δώσει αμοιβή σε όποιον βρει τον Σερντάρ. Όταν η Γκόντζα λέει στον Βεϊσέλ πως δεν ξέρει που είναι ο Σερντάρ εκείνος της λέει πως την είδε να τον βοηθάει να το σκάσει. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να κάνει…

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ