Breaking News

ELIF: Επεισόδια 265 - 266 - 267, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/2/19 - Επεισόδιο 265: Η Ελίφ και η Μελέκ είναι λυπημένες επειδή η μικρούλα πρέπει να επιστρέψει στο κτήμα. Ο Μελίχ προσπαθεί να τις παρηγορήσει αλλά και ο Εφρούζ δεν φεύγει από το πλευρό τους. Ο Μελίχ και ο Εφρούζ πηγαίνουν την Ελίφ στο κτήμα αλλά στο δρόμο έχουν ένα ατύχημα και το αυτοκίνητο πέφτει από έναν γκρεμό στη θάλασσα. Η Κιράζ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν.

Ο Σαντίκ προσπαθεί να μη δείξει ότι εκείνος γνώριζε ήδη την αλήθεια. Η Αλιγιέ ετοιμάζει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ και αγοράζει πολλά δώρα για να της δώσει όταν τη συναντήσει και ζητάει να ετοιμάσουν τα αγαπημένα της φαγητά. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή Ελίφ θα επιστρέψει αλλά ζηλεύει όταν βλέπει πόσα δώρα της έχουν αγοράσει. Η Αρζού λέει στον πατέρα της όλα όσα συνέβησαν και ένας από τους άντρες του χαλάει το αυτοκίνητο του Μελίχ και είναι υπεύθυνος για το ατύχημα. Η Αρζού ανακουφίζεται όταν το μαθαίνει. Όλοι στο κτήμα, εκτός από την Αρζού αγωνιούν επειδή η Ελίφ δεν έχει φτάσει ακόμα.

Ο Κενάν προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον Μελίχ. Πιστεύει πως τον κοροϊδεύουν πάλι και δεν θα φέρουν στο σπίτι την Ελίφ και αυτή η σκέψη τον θυμώνει. Η Μελέκ ανησυχεί για την κόρη και τον αδελφό της και αποφασίζει να τους αναζητήσει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ κατευθύνονται στο κτήμα και διαπιστώνουν πως έχει συμβεί κάποιο ατύχημα. Όταν βλέπουν στη σκηνή του ατυχήματος το πουλόβερ της Ελίφ, καταρρέουν. Η αστυνομία ανασύρει τον Μελίχ από το νερό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ θρηνούν. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσέλ πως ο Κενάν έμαθε την αλήθεια για την Ελίφ...


Τρίτη 5/2/19 - Επεισόδιο 266: O Μουράτ μιλάει στη Φεριντέ για τη Μελέκ, για τον παρελθόν του και τα λάθη, που έχει κάνει. Η Φεριντέ του λέει πως το σημαντικό είναι ότι έμαθε πολλά μέσα από τα λάθη του. Η αστυνομία λέει στον Σελίμ πως δεν μπορούν να εντοπίσουν την Ελίφ, πως πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και πως θα ήταν σωστό να ενημερώσουν την οικογένεια. Ο Σελίμ ζητάει να τον ενημερώσουν αν έχουν οποιαδήποτε εξέλιξη. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ φτάνουν στο κτήμα και βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να εξηγήσουν τι έχει συμβεί. Όλοι είναι συντετριμμένοι.

Εκείνη τη στιγμή φτάνει και η Μελέκ και όταν ακούει τα δυσάρεστα νέα παθαίνει νευρική κρίση. Ο Σελίμ μαζί με τον Κενάν πηγαίνουν στον τόπο του ατυχήματος αλλά η αστυνομία ακόμα δεν έχει βρει την Ελίφ. Τα αδέλφια νιώθουν απόγνωση και θρηνούν. Ένας άντρας βρίσκει την Ελίφ στην παραλία, το κopιτσάκι είναι ζωντανό και το παίρνει στο σπίτι του για να το ζεστάνει. Η Ελίφ συνέρχεται και όταν ο άντρας τη ρωτάει αν έχει γονείς εκείνη απαντάει πως δεν ξέρει. Η Αρζού χαίρεται με τον πόνο, που βιώνει η οικογένεια για την απώλεια της Ελίφ.

Πιστεύει πως επιτέλους πέτυχε το στόχο της. Ο Βεϊσέλ εκμεταλλεύεται την απουσία του Νετζντέτ και της Γκόντζα και κλέβει χρήματα για να τακτοποιήσει το χρέος του. Ο Ερκούτ είναι σίγουρος πως ο Βεϊσέλ κάτι σχεδιάζει. Την ώρα, που ο Βεϊσέλ παίρνει τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, επιστρέφει ο Νετζντέτ. Ζητάει από τον Ερκούτ να πάνε στο γραφείο του να μιλήσουν για δουλειές. Ο Βεϊσέλ κρύβεται στην ντουλάπα. Λίγο αργότερα, η Γκόντζα καλεί τον Νετζντέτ και μαζί με τον Ερκούτ βγαίνουν από το δωμάτιο. Ο Βεϊσέλ κρύβει τα λεφτά και το σκάει...

Τετάρτη 6/2/19 - Επεισόδιο 267: H Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και δεν θυμάται τίποτα και κανέναν. Αρρωσταίνει βαριά και έχει πυρετό, Στον ύπνο της αναζητάει τη μητέρα της. Όταν πέφτει ο πυρετός της και ξυπνάει βλέπει πολλά παιδιά στο δωμάτιο. Την επόμενη μέρα, ο άντρας που τη βρήκε, ο Σενόλ αναγκάζει την Ελίφ να πουλήσει χαρτομάντηλα στο δρόμο. Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή αν και η Ελίφ της ζήτησε να μη φύγει από κοντά της, εκείνη δεν την άκουσε. Όταν πηγαίνει στον τόπο του ατυχήματος μαθαίνει πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και απελπίζεται. Όλη η οικογένεια Εμίρογλου βρίσκεται εκεί.

Ο Κενάν κατηγορεί τη Μελέκ για ό,τι συνέβη και εκείνη θυμώνει. Του ζητάει να σκεφθεί γιατί αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της την κόρη τους και του λέει πως το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρεθεί η Ελίφ. Η Μελέκ λιποθυμάει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, της δίνει ηρεμιστικά και λίγο αργότερα παίρνει εξιτήριο. Την επόμενη μέρα, που ξυπνάει, η Μελέκ ετοιμάζει πρωινό για την Ελίφ γιατί πιστεύει πως ήταν μαζί της όλο το βράδυ. Όταν η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τα λογικά της δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ζεϊνέπ επικοινωνεί με τον Μουράτ και του λέει τι συνέβη. Τα νέα συγκλονίζουν τον νεαρό αλλά και τη Φεριντέ. Ο Βεϊσέλ κρύβει τα χρήματα, που πήρε από το χρηματοκιβώτιο του Νετζντέτ. Με μια δικαιολογία, φεύγει από το σπίτι του Νετζντέτ. Πληρώνει το χρέος του στον Γκιοκχάν και ζητάει να πάρει πίσω την Τουλάϊ.

Η Τουλαϊ δεν μπορεί να το πιστέψει πως σώθηκε. Το ζευγάρι δεν προλαβαίνει να χαρεί την επανασύνδεσή του καθώς ο Μουράτ τους ενημερώνει πως ο Μελίχ και η Ελίφ είναι νεκροί. Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως η Αρζού κρύβεται πίσω από αυτή την τραγωδία. Η Αρζού πηγαίνει στον Νετζντέτ και συζητάνε για το πως και πόσο έχουν επηρεάσει την οικογένεια Εμίρογλου η εξαφάνιση της Ελίφ και ο θάνατος του Μελίχ. Ο Νετζντέτ αντιλαμβάνεται πως έχουν κλαπεί χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Ο Ερκούτ του λέει πως θα βρει τα χρήματα που λείπουν αλλά και αυτόν, που τα πήρε. Ο Ερκούτ υποψιάζεται τον Βεϊσελ και πηγαίνει να του ζητήσει τα χρήματα. Ο Βεϊσελ αρνείται τις κατηγορίες και τον ενημερώνει για τον «θάνατο» της Ελίφ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ