Breaking News

ELIF: Επεισόδια 268 - 269, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 7/2/19 - Επεισόδιο 268: H Τουγτσέ δεν ξέρει τι έχει συμβεί στην Ελίφ και συνεχώς τη ζητάει. Η Ελίφ προσπαθεί να πουλήσει χαρτομάντηλα αλλά επειδή δεν τα καταφέρνει, ο Σενόλ είναι θυμωμένος μαζί της. Ο Χαλίτ, ένα από τα παιδιά που πουλάνε χαρτομάντηλα, προσπαθεί να τη βοηθήσει για να μην τη χτυπήσει ο Σενόλ. Στο τέλος όμως ο Σενόλ ξεσπάει την οργή του στον Χαλίτ και η Ελίφ τον υπερασπίζεται.

Ο Κενάν πηγαίνει στον τόπο του ατυχήματος ελπίζοντας να βρει την Ελίφ. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια πρόοδος. Ο Κενάν λέει στην αστυνομία πως πιστεύει ότι η κόρη του είναι ζωντανή και για αυτό θέλει να επικοινωνήσει την εξαφάνισή της. Η Μελέκ δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν. Ο Μουράτ και η Φεριντέ επισκέπτονται τη Μελέκ για να δώσουν τα συλλυπητήριά τους και νιώθουν μεγάλη θλίψη όταν διαπιστώνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο Νετζντέτ συγκεντρώνει όλο το προσωπικό του και ρωτάει ποιος έκλεψε τα χρήματα. Υποψιάζεται ως ένοχο τον Ζαφέρ, έναν υπάλληλο, που είχε ζητήσει προκαταβολή του μισθού του. Ο Ζαφέρ αρνείται τις κατηγορίες. Η Γκόντζα συναντάει τον Σερντάρ και τον ενημερώνει για το ατύχημα, την εξαφάνιση της Ελίφ και τον θάνατο του Μελίχ. Η κοπέλα πιστεύει πως δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός και οι δύο αποφασίζουν να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα. Όταν η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της, ο Νετζντέτ τη βλέπει να κουβεντιάζει τον Ερκούτ και τον Βεϊσέλ και της λέει πως πλέον δεν είναι υπηρέτρια αλλά κυρία του σπιτιού και πρέπει να φέρεται ανάλογα διαφορετικά θα την κάνει να το μετανιώσει...

Παρασκευή 8/2/19 - Επεισόδιο 269: H Ελίφ κρύβει μια μερίδα από το ψωμί της για να το δώσει τον Χαλίτ, που είναι τιμωρημένος. Ο Σενόλ όμως τους βλέπει και τους παίρνει το φαγητό. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Ο Χαλίτ της λέει πως αν δουλέψει σκληρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αλλά σε διαφορετική περίπτωση ο Σενόλ θα τη χτυπάει συνέχεια. Το επόμενο πρωί ο Σενόλ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έχει σκάσει. Η Ελίφ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα αλλά επειδή φοβάται τον Σενόλ φεύγει.

Η Ελίφ συναντάει τον Χαλίτ, εκείνος υπόσχεται να μην τη μαρτυρήσει και κλέβει φαγητό για να το μοιραστούν αφού και οι δυο πεινάνε. Καθώς χωρίζονται η Ελίφ συναντάει έναν άντρα, που τη λυπάται και την ταϊζει. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ δίνουν ηρεμιστικά στη Μελέκ για να κοιμηθεί. Όταν ξυπνάει όμως η Μελέκ εξακολουθεί να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ αποφασίζουν να την πάνε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια μαζί με τον Κενάν φροντίζουν τις λεπτομέρειες για τις κηδείες του Μελίχ και του Εφρούζ. Η Αλιγιέ νιώθει συντετριμμένη. Δεν μπορεί να φάει ή να πιει οτιδήποτε. Η Κιράζ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η κατάσταση της Μελέκ χειροτερεύει. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ελίφ είναι νεκρή και ο Σελίμ στέκεται στο πλευρό του. Ο Κενάν εξακολουθεί να κατηγορεί τη Μελέκ για όλα. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Αρζού παρακολουθεί τα πάντα σιωπηλά και με μεγάλη χαρά...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ