Breaking News

ELIF: Επεισόδια 270 - 271 - 272, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 11/2/19 - Επεισόδιο 270: Ο Μουχσίν, ο άντρας που βρήκε την Ελίφ, τη ρωτάει το όνομα της αλλά όταν δεν παίρνει απάντηση συνειδητοποιεί πως το κopιτσάκι έχει χάσει τη μνήμη του. Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για τον Σενόλ και του ζητάει να μην την πάει ξανά σε αυτόν. Ο Μουχσίν την παίρνει μαζί του στο σπίτι του. Η γυναίκα του, Νουρτέν, θυμώνει όταν βλέπει την Ελίφ και αρνείται να τη φιλοξενήσει.

Ο Μουχσίν θέλει να βρει ένα όνομα στο κopiτσι και αποφασίζει να τη φωνάζει Αϊσεγκιούλ, όπως έλεγαν και την κόρη του, που πέθανε. Η Νουρτέν του λέει πως η κόρη τους έχει πεθάνει και πρέπει επιτέλους να το αποδεχθεί και τελικά δέχεται να μείνει η Ελίφ εκεί για το βράδυ. Σχεδιάζουν να την πάνε στην αστυνομία την επόμενη μέρα. Ο Μουχσίν όμως το επόμενο πρωί πρέπει να πάει για δουλεία και η Νουρτέν του λέει πως μπορεί να πάει τη μικρή στην αστυνομία αργότερα. Η Νουρτέν βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές στο σπίτι. Ο Χαλίτ φοβάται πως κάτι τρομερό έχει συμβεί στην Ελίφ. Ρωτάει τον φίλο του Ταχσίν αν την είδε αλλά και εκείνος δεν ξέρει τίποτα.

Όταν ο Σενόλ δεν μπορεί να βρει την Ελίφ, ζητάει από τον Χαλίτ να πουλήσει περισσότερα χαρτομάντηλα για να του φέρει περισσότερα χρήματα. Η κατάσταση της Μελέκ είναι άσχημη και της δίνουν συνέχεια ηρεμιστικά. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει σχετικά τον Σελίμ και εκείνος πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι μαζί τους. Η Μελέκ βλέπει στον ύπνο της πως η Ελίφ είναι ζωντανή και είναι μαζί με ένα ζευγάρι. Μιλάει για το όνειρό της στη Ζεϊνέπ και εκείνη προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Κενάν τοποθετεί παντού αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ και επικοινωνεί την εξαφάνισή της.

Μετά την κηδεία, ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και μιλάει με την Τουλάι. Λίγο αργότερα έρχονται ο Μουράτ με τη Φεριντέ και ο νεαρός λέει στον πατέρα του πως η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση. Ο Μουράτ και η Φεριντέ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το εστιατόριο της Μελέκ. Η Μελαχάτ ενημερώνει τη Φεριντέ πως έσπασε το πόδι της και πως χρειάζεται τη βοήθειά της. Η αδιάφορη συμπεριφορά της Αρζού σε όσα τρομερά έχουν συμβεί, ενοχλεί την Κιράζ. Όταν όμως είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, η Αρζού φροντίζει να δείχνει λυπημένη. Ο Σελίμ όμως την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Νετζντέτ και να γελάει λέγοντας πως ο Κενάν ψάχνει ακόμη για την Ελίφ.

Η Τουγτσέ ρωτάει την Αρζού πότε θα επιστρέψει η Ελίφ και εκείνη της απαντάει πως η Ελίφ έφυγε για πάντα. Όταν η Τουγτσέ επιμένει πως θέλει να δει τη φίλη της, η Αρζού θυμώνει. Ο Γκιοκχάν, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, στον οποίο ο Βεϊσέλ χρωστούσε χρήματα, πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ. Ο Ερκούτ τον υποδέχεται και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Γκιοκχάν λέει στον Νετζντέτ πως άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά όταν ο Βεϊσέλ πλήρωσε ξαφνικά το χρέος του και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι, που πρέπει να γνωρίζει για τον υπάλληλό του. Ο Νετζντέτ τον ευχαριστεί για τις πληροφορίες, που του έδωσε και ταυτόχρονα διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Βεϊσέλ...


Τρίτη 12/2/19 - Επεισόδιο 271: O Νετζντέτ λέει στον Ερκούτ ότι ο Βεϊσελ ήταν αυτός που έκλεψε τα χρήματα και διατάζει να τον βρει αμέσως. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να δει τον Βεϊσελ και εκείνος του μιλάει για την Τουλάι. Ο Ερκούτ του λέει πως θα πει στον Νετζντέτ πως δεν μπόρεσε να τον βρει αν και τον φοβάται πολύ. Η Μελαχάτ έχει σπάσει το πόδι της και η Φεριντέ τη φροντίζει ενώ παράλληλα ψάχνει να βρει μια νοσοκόμα για να την αναλάβει όσο θα πηγαίνει εκείνη σχολείο. Ο Μουράτ φροντίζει μόνος του το εστιατόριο της Μελέκ. Η Μελαχάρ νιώθει άσχημα επειδή η Φεριντέ τη φροντίζει τώρα που έχει ανάγκη, παρά τα όσα της έκανε εκείνη. Ζητάει συγνώμη από την κοπέλα για όλα όσα έκανε.

Η αδελφή της Νουρτέν δουλεύει ως καθαρίστρια. Η Νουρτέν συνεχώς λέει στην αδελφή της να κλέβειν ό,τι μπορεί από τα σπίτια που καθαρίζει αλλά εκείνη αρνείται. Η Νουρτέν βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές στο σπίτι νύχτα και μέρα και είναι θυμωμένη με τον άντρα της επειδή φέρεται καλά στο κopιτσάκι. Η Ελίφ στενοχωριέται για τη συμπεριφορά της Νουρτέν και λυπάται τον Μουχσίν. Έτσι όταν ξημερώνει, σηκώνεται νωρίς και φεύγει από το σπίτι χωρίς να ξέρει, που να πάει. Όταν η Νουρτέν διαπιστώνει πως η Ελίφ έφυγε ανακουφίζεται ενώ ο Μουχσίν ανησυχεί και πηγαίνει να τη βρει. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ επισκέπτονται τη Μελέκ και τη βρίσκουν στο κρεβάτι της να κλαίει, με τις φωτογραφίες της Ελίφ και του Μελίχ στην αγκαλιά της.

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως η Αρζού έχει κάποιες ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες και πως δεν του αρέσει καθόλου ο τρόπος, που συμπεριφέρεται. Ο νεαρός πιστεύει πως ο Νετζντέτ είναι υπεύθυνος για το τροχαίο του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ ξέρει πως ο Ερκούτ δουλεύει για τον Νετζντέτ και πιστεύει πως ίσως ξέρει κάτι για αυτή την υπόθεση. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Νετζντέτ μόνη της και να μιλήσει με τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μπροστά του τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ τους βλέπει μαζί. Ο Ερκούτ αντιλαμβάνεται πως η Ζεϊνέπ δεν γνωρίζει ότι ο Βεϊσέλ δουλεύει για τον Νετζντέτ. Η Ζεϊνέπ τον ρωτάει ευθέως αν ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από το τραγικό ατύχημα του Μελίχ αλλά ο Ερκούτ δεν ξέρει τι να απαντήσει γιατί δεν ξέρει κάτι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως ο Ερκούτ λέει ψέματα και φεύγει…

Τετάρτη 13/2/19 - Επεισόδιο 272: H Ελίφ δεν ξέρει που να πάει και τριγυρνάει στο πάρκο. Μια γυναίκα τη βλέπει και τη λυπάται. Της αγοράζει ένα κουλούρι και της δίνει λίγα χρήματα. Ο Χαμίτ σώζει την Ελίφ από ένα παιδί του δρόμου, που την τρομοκρατεί. Η Ελίφ λέει στον Χαμίτ πως ο Μουχσίν τη βοήθησε αλλά δεν συμπαθούσε τη Νουρτέν και για αυτό έφυγε. Καθώς μιλάνε, ο Σενόλ τους βλέπει και τους παίρνει μαζί του στο σπίτι του, όπου και χτυπάει άσχημα τον Χαμίτ. Ο Νετζντέτ είναι πολύ θυμωμένος με τον Ερκούτ επειδή δεν μπορεί να βρει τον Βεϊσέλ και τον προειδοποιεί να προσέχει τις κινήσεις του. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άλλους άντρες του να βρουν τον Βεϊσέλ.

Ο Ερκούτ έχει μαζί του το φουλάρι, που άφησε κατά λάθος η Ζεϊνέπ και τη σκέφτεται συνεχώς. Ενώ ο Βεϊσέλ περπατάει αμέριμνος, τον βρίσκουν οι άντρες τον Νετζντέτ και τον πάνε στο αφεντικό τους. Ο Νετζντέτ χτυπάει με μίσος τον Βεϊσέλ. Ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τον βλέπει. Ο Νετζντέτ δίνει τρεις μέρες περιθώριο στον Βεϊσέλ να επιστρέψει τα χρήματα, που του έκλεψε επί δύο ! Επίσης, απαγάγει τον Μουρτάτ για να εξασφαλίσει την απόλυτη συνεργασία του Βεϊσέλ. Ο Νετζντέτ τα βάζει με την Γκόντζα επειδή εκείνη πρότεινε να προσλάβουν τον Βεϊσέλ. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να πει. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ φοβούνται πως αν ο Βεϊσέλ δεν βρει τα χρήματα, ίσως πει στον Νετζντέτ όλα όσα ξέρει για εκείνους και το παρελθόν τους. Ο Βεϊσέλ πουλάει την επιχείρησή του. Η Ζεϊνέπ έχει μετανιώσει τη συνάντησή της με τον Ερκούτ.

Ο Σελίμ αναζητά τη Ζεϊνέπ και αναστατώνεται όταν δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Όταν η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι τι ρωτάει που είχε πάει, εκείνη λέει πως ήταν στο φαρμακείο αλλά ο Σελίμ νιώθει πως κάτι του κρύβει. Η Μελέκ ακόμα πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή και την περιμένει να επιστρέψει από το σχολείο. Ο Κενάν με τη φωτογραφία της Ελίφ στα χέρια του, την αναζητά παντού. Συναντάει έναν ρακοσυλλέκτη και εκείνος του δίνει τη διεύθυνση του Σενόλ. Η Φεριντέ προσπαθεί να βρει κάποιον να φροντίσει τη θεία της. Μια γειτόνισσα της Νουρτέν της λέει πως σε ένα σπίτι χρειάζονται μια νοσοκόμα. Η Νουρτέν πηγαίνει στο εστιατόριο της Μελέκ για να συναντήσει τη Φεριντέ και να μιλήσουν για τη δουλειά. Η Φεριντέ καλεί τον Μουράτ για να τον ενημερώσει σχετικά αλλά δεν μπορεί να τον βρει…

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ