Breaking News

ELIF: Επεισόδια 273 - 274, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 14/2/19 - Επεισόδιο 273: O Κενάν βρίσκει το σπίτι του Σενόλ αλλά εκείνος του λέει πως δεν ξέρει τίποτα για την Ελίφ. Ο Κενάν δεν τον πιστεύει και μπαίνει μέσα στο σπίτι με τη βία αλλά η Ελίφ και ο Χαμίτ το έχουν σκάσει. Ο Κενάν λέει στον Σενόλ ότι υπάρχει μεγάλη χρηματική ανταμοιβή σε όποιον βρει την Ελίφ. Ο άντρας φεύγει αλλά συνεχίζει να αναζητά παντού την κόρη του. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως είναι καιρός να αποδεχθεί την πραγματικότητα αλλά εκείνος της απαντάει πως η Ελίφ δεν είναι νεκρή και θα τη βρει. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ είναι στο σπίτι της Μελέκ και ετοιμάζουν πρωινό αλλά λίγο αργότερα διαπιστώνουν πως η Μελέκ έχει φύγει.

Η Μελέκ πηγαίνει στο εστιατόριο και ρωτάει τη Φεριντέ για την Ελίφ. Όταν η Φεριντέ συνειδητοποιεί πως η Μελέκ έφυγε από το σπίτι της χωρίς να το πει σε κανέναν, τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ. Μαζί με τον Σελίμ πηγαίνουν να πάρουν τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει ένα μήνυμα από τον Ερκούτ, ο οποίος της ζητάει να συναντηθούν. Ο Σελίμ από την άλλη είναι σίγουρος πως στο ατύχημα του Μελίχ είναι μπλεγμένος ο Νετζντέτ και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος μαζί του χωρίς να ενημερώσει τη Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ δεν αντέχει να βλέπει τον γιο της σε αυτή την κατάσταση και ενημερώνει τον Σελίμ. Ο Σελίμ μιλάει με τον Κενάν αλλά εκείνος επιμένει πως θα βρει την Ελίφ και πως θεωρεί υπεύθυνη τη Μελέκ για όλα. Η Ελίφ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα και μαζί με τον Χαμίτ προσπαθούν να βρουν μια λύση.

Μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου, βλέπει τα δύο παιδιά, τα λυπάται και τα ταϊζει. Τα παιδιά επιμένουν να πληρώσουν το φαγητό τους με κάποιο τρόπο και εκείνη τους λέει πως μπορούν να τη βοηθήσουν στο σερβίρισμα. Όταν φτάνει η ώρα να κλείσει το μαγαζί, η γυναίκα συνειδητοποιεί πως τα παιδιά δεν θέλουν να φύγουν και έτσι τους δίνει τα κλειδιά για να μείνουν εκεί το βράδυ. Ένα από τα παιδιά, που δουλεύουν για τον Σενόλ, βλέπει τον Χαμίτ και την Ελίφ και του το λέει. Ο Χαμίτ και η Ελίφ κρύβονται όταν βλέπουν τον Σενόλ να πλησιάζει. Η Γκιουλνούρ κερδίζει μια υποτροφία για σπουδές στην Αγγλία και πηγαίνει στο χωριό της για να αποχαιρετήσει την οικογένειά της. Η Φεριντέ ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τον Μουράτ. Ο Ερκούτ στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στην κοπέλα από το κινητό του Μουράτ λέγοντας πως έχει δουλειά και δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Η Φεριντέ όμως ξέρει πως ο Μουράτ δεν γράφει τέτοια μικρά μηνύματα και υποψιάζεται πως κάτι του συνέβη. Απαντάει πως ανησυχεί πολύ για εκείνον και όταν δεν λαμβάνει καμία απάντηση φοβάται για τον αγαπημένο της ακόμα περισσότερο. Ο Ερκούτ λέει στον Μουράτ πως ο Νετζντέτ δεν ξέρει πως γνωρίζονται από παλιά και πως ο Βεϊσέλ έκλεψε τα χρήματά του. Ο Ερκούτ δίνει στον Μουράτ το τηλέφωνο του και του λέει να καλέσει τη Φεριντέ και να την ηρεμήσει. Ο Μουράτ λέει στη Φεριντέ πως αυτός και ο πατέρας του έπρεπε να κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι και πως θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Τα λεφτά από την πώληση της επιχείρησής του δεν φτάνουν για να ξεπληρώσει τον Νετζντέτ και έτσι ο Βεϊσέλ αποφασίζει να παίξει χαρτιά...

Παρασκευή 15/2/19 - Επεισόδιο 274: Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ νιώθουν άσχημα, που κάνουν πράγματα χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος αλλά και οι δύο θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Ο Σελίμ πηγαίνει στον Νετζντέτ, του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με την Αρζού και τον ρωτάει θυμωμένος πως σχεδίασε το ατύχημα. Ο Νετζντέτ τον αιφνιδιάζει όμως όταν του μιλάει για τη συνάντηση της Ζεϊνέπ και του Ερκούτ και τους παρουσιάζει ως εpωτευμένους. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος και φεύγει και μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν δεν μπορεί να εντοπίσει τη Ζεϊνέπ. Όταν τελικά εκείνη απαντάει στις κλήσεις του, της ζητάει να συναντηθούν αμέσως για να μιλήσουν.

Αν και η Ζεϊνέπ δεν θέλει να συναντήσει τον Ερκούτ, το κάνει ελπίζοντας να πάρει πληροφορίες. Ο Ερκούτ όμως της μιλάει για τον έpωτά του για εκείνη και η Ζεϊνέπ θυμώνει, τον χαστουκίζει και φεύγει. Όταν ο Σελίμ της λέει πως ξέρει ότι συναντάει τον Ερκούτ, η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται. Προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση αλλά ο Σελίμ δεν ακούει. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι του είπε ψέματα και ότι μίλησε με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ της λέει πως ο Νετζντέτ θεώρησε πως είχε μεγάλη οικειότητα με τον Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αισθάνεται θιγμένη από τον υπαινιγμό του ότι έχει σχέση με τον Ερκούτ.

Πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Σελίμ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Αλιγιέ βλέπει τη Ζεϊνέπ να φεύγει και καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει. Ρωτάει τον Σελίμ αλλά εκείνος δεν θέλει να μιλήσει. Ο Χαμίτ και η Ελίφ φοβούνται πως ο Σενόλ θα τους βρει και έτσι φεύγουν από το εστιατόριο και πάνε να βρουν τον Μουχσίν. Η Ελίφ αρρωσταίνει και ο Μουχσίν φροντίζει τα δύο παιδιά. Ο Βεϊσέλ χάνει όλα τα του τα λεφτά στον τζόγο. Η Ζεϊνέπ τον καλεί και του ζητάει να πάει κοντά στη Μελέκ γιατί θα την επισκεφθεί ο δικηγόρος καθώς ο Μελίχ της έχει αφήσει όλη την περιουσία του. Ο Βεϊσέλ εκμεταλλεύεται την δύσκολη ψυχική κατάσταση της Μελέκ προς όφελος του...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ