Breaking News

Ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές το πρώην μοντέλο θα γίνει μαμά μέσα στους επόμενους μήνες.

Έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Ιωαννίδη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έpωτά τους.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Λασκούδη, η οποία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε γράψει σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

«Το 2018 είναι η χρόνια που με σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλη - Γεμάτο στιγμές έντονες που είναι βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου και την ψυχή μου! - Πέρασε μια χρονιά που κάθε στιγμή της με χάραξε και διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου και την ζωή μου όσο καμία άλλη μέχρι τώρα! - Μια χρόνια με πολλές δύσκολες στιγμές και πολλές στιγμές ατελείωτης ευτυχίας! Έζησα την απώλεια και τον φόβο ! Έκανα την δίκη μου οικογένεια και περιμένω το θαύμα μου! Σήμερα την 1η μέρα της νέας χρονιάς νιώθω ευλογημένη και κάθε στιγμή και αναμένω τις νέες στιγμές χαράς και ευτυχίας αλλά και τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσω με το κεφαλή ψηλά! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και πολλές στιγμές ευτυχίας για το νέο έτος💫 Καλώς ήρθες 2019 ανυπομονώ να σε ζήσω ❤️».

Σύμφωνα με την Espresso, o αγώνας της Αφροδίτης Λασκούδη να αποκτήσει παιδάκι ήταν μεγάλος, καθώς πριν από πέντε χρόνια η όμορφη Θεσσαλονικιά διαγνώσθηκε με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε παλιότερη συνέντευξή της η ίδια είχε αποκαλύψει «Είναι αυτοάνοσο, έχει σταματήσει το πάγκρεας να λειτουργεί, οπότε εγώ παίρνω την ινσουλίνη σε μορφή ένεσης. Έχω κάνει δύο εξωσωματικές που δεν πέτυχαν και τώρα είμαστε ξανά στη διαδικασία να προσπαθήσουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🖋💫 Το 2018 είναι η χρόνια που με σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλη - Γεμάτο στιγμές έντονες που είναι βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου και την ψυχή μου! - Πέρασε μια χρονια που κάθε στιγμή της με χάραξε και διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου και την ζωή μου όσο καμία άλλη μέχρι τώρα! - Μια χρόνια με πολλές δύσκολες στιγμές και πολλές στιγμές ατελείωτης ευτυχίας! Έζησα την απώλεια και τον φόβο ! Έκανα την δίκη μου οικογένεια και περιμένω το θαύμα μου! Σήμερα την 1η μέρα της νέας χρονιάς νιώθω ευλογημένη και κάθε στιγμή και αναμένω τις νέες στιγμές χαράς και ευτυχίας αλλά και τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσω με το κεφαλή ψηλά! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και πολλές στιγμές ευτυχίας για το νέο έτος💫 Καλώς ήρθες 2019 ανυπομονώ να σε ζήσω ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Laskoudi (@afroditilaskoudi) στις