Breaking News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήθελα να κάνω παιδί από τα 26 μου. Θέλω να γίνω μάνα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς βρέθηκε να «υπηρετεί» τον ανδροκρατούμενο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, γιατί αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση του Survivor και αν είχε καταλάβει,όσο ήταν στο παιχνίδι, ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο άντρας της ζωής της. 

Αναφερόμενη στην εξέλιξη της σχέσης τους είπε: «Δε νομίζω ότι θα παντρευτούμε τώρα. Γενικότερα έχουμε κάνει συζητήσεις, όχι για το αν θα παντρευτούμε, αλλά για το πώς θα πάει και θα εξελιχθεί η σχέση μας... Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Θέλω ο άντρας να μου κάνει πρόταση γάμου, να βάλω το νυφικό μου, να χορέψω με τον πατέρα μου τον πρώτο χορό και να κάνω παιδιά. Ήθελα να έχω αποκτήσει ήδη παιδιά… Θεωρώ ότι έχω έρθει εδώ πέρα για να γίνω μάνα. Είμαι γεννημένη το 1987. Ήθελα να κάνω παιδί από τα 26 μου. Θέλω να γίνω μάνα..».

Επίσης, αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι αρχικά κανείς δεν την συμπαθούσε από τους νυν συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», λόγω του... Survivor. 

Δείτε τα βίντεο.