Breaking News

Ευθύμης Ζησάκης: Γιατί δήλωσε ότι κάνει πρόβες για το «Τοκ Τοκ»; Η απάντηση του ηθοποιού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Ευθύμη Ζησάκη ότι κάνει πρόβες για την παράσταση «Τοκ Τοκ», στην οποία αντικαταστάθηκε ήδη από τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Χθες η υπεύθυνη επικοινωνίας της παράστασης, Μαργαρίτα Δρούτσα είπε στην εκπομπή «Τι λέει;»: «Ήταν να είναι. Είχε ξεκινήσει πρόβες, απλά ήταν ασυνεπής. Για δικούς του προσωπικούς λόγους ήταν ανέτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο της παράστασης και να συγχρονιστεί με τους συναδέλφους του και για αυτό το λόγο έπρεπε να αντικατασταθεί».

Από την πλευρά του ο ηθοποιός είπε τηλεφωνικά στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου: «Περιμένω μία απάντηση από το θέατρο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συζητήσει με τον Κώστα Σπυρόπουλο να συμμετέχω στην παράσταση στην Αθήνα, γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσα να είμαι λόγω του "Your Face Sounds Familiar". Αυτό. Γιατί από τη δήλωση μου φάνηκε πως κάνω πρόβες μόνος μου με τον εαυτό μου».

Αργότερα προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1 δηλώσεις του ηθοποιού στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη. Ο Ευθύμης Ζησάκης είπε:

«Το θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται την παράσταση Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες και μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση. Εκείνη η ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Είπαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές. Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο. Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν πώς ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε εδώ.

Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν όπως έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε ό,τι και αν κάνω. 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και δεν απάντησε κανένας. Δεν το γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα. Καλοτάξιδο το έργο. Δεν έχω καμία πίκρα μέσα μου...».

Δείτε τα βίντεο από το Happy Day και το Πρωινό.