Breaking News

Η εξομολόγηση της Τζένης Διαγούπη και το μήνυμα στις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Διαγούπη εξομολογήθηκε στο Happy Day ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί, ενώ έστειλε το μήνυμά της στις γυναίκες, που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση:

«Γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί, λόγω προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει, οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. 

Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ' όπου να 'ναι.

Το πόσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής.

Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα "χεσ…" στην κοινωνία και να κοιτάξουν την υγεία τους. Να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές και τις μεθόδους που υπάρχουν. Γιατί από κάποια ηλικία και μετά - είναι σκληρό αυτό που θα πω - μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί, που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος».