Breaking News

Η συγκίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου: «H στιγμή που λύγισα στην κηδεία του Θέμου...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες το μεσημέρι τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, η εξόδιος ακολουθία για τον Θέμο Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η ταφή του έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Κότρωνα Λακωνίας. Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στην εκπομπή "Μαζί σου": «Χθες, όταν τελείωσε η εξόδιος ακολουθία, η οικογένεια αναχώρησε για το Γύθειο. Πήραν τον Θεμάκο και πήγαν μόνοι τους, χωρίς κόσμο. Επέλεξαν να είναι μόνο η πολύ στενή οικογένεια. Η αδερφή του Θέμου, ο ανιψιός του, ο αδερφός του, τα τρία παιδιά του και η Βασιλική».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν είπε: «Η στιγμή που εγώ λύγισα ήταν αυτή. Όταν είδα τον έναν δίπλα στον άλλον... Τα παιδάκια, τα οποία είναι 14 χρονών, τα διδυμάκια, που καθόντουσαν δίπλα στη μεγάλη τους την αδερφή, που ήταν δίπλα στη μαμά... Καθόντουσαν το ένα δίπλα στο άλλο με δακρυσμένα ματάκια... Εκεί, όταν τους είδα σκέφτηκα: έχει φύγει ένας άνθρωπος. Γιατί είχε δεχτεί πολλές επιθέσεις ο Θέμος. Εκεί σκέφτηκα ότι κάποιοι έδειξαν αυτές τις ημέρες μια μικροψυχία...».

Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.