Breaking News

«Ήταν ένα περιστατικό σωματικού βιaσμού στον στρατό, που ήταν πολύ δύσκολο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι δημιουργός της παράστασης «Η σιωπή δεν είναι χρυσός». Πρόκειται για ένα έργο για το bullying, το ρατσισμό και τη διαφορετικότητα. Αφορμή για να γράψει το έργο ήταν τα προσωπικά του βιώματα, διάφορα περιστατικά στην Ελλάδα, αλλά και η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα, αφήνοντας άναυδους τους συνεργάτες του Πρωινού: 

«Ήταν ένα περιστατικό σωματικού βιaσμού στον στρατό, που ήταν πολύ δύσκολο... Είχε και ψυχολογική και σωματική και λεκτική βiα, ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που κυριολεκτικά με γονάτισε. 

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί από εκεί και πέρα αποφάσισα ότι θα μιλήσω, θα καταγγείλω και κατάφερα και νίκησα. Από τη στιγμή που το κατήγγειλα, όλα αυτά άλλαξαν.

Πήγα τις προάλλες για συναυλία στην Κύπρο και δεν θα το πιστέψετε: Αυτός ο στρατιώτης, που είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, ήρθε στη συναυλία, μου μίλησε και μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πούμε, ότι δεν είναι αργά να μετανιώσουμε και να διορθώσουμε και πράγματα που έχουν συμβεί, όσο σκληρό κι αν είναι».