Breaking News

Ξεχωριστές καλεσμένες απόψε στο «Τhe 2night Show» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, καλεσμένες στο «Τhe 2night Show» τρεις κυρίες, οι οποίες μιλούν για όλους και για όλα, με μια από αυτές να ξεσηκώνει τον Γρηγόρη και το κοινό.

ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στην εκπομπή την Άντζελα Δημητρίου. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εξηγεί γιατί έχει επιλέξει να μην δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις και να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και τους συνεργάτες που δεν προστάτευσαν την καριέρα της. 

Η Μέγκι Ντρίο, αφού περάσει από το καμαρίνι και συναντήσει τις «Μύγες», εμφανίζεται στο στούντιο του «The 2Night Show». Μιλάει για τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και το bullying που έχει βιώσει και συνεχίζει να βιώνει όλα αυτά τα χρόνια για την καταγωγή της από την Αλβανία.

Η Πέπη Τσεσμελή συναντάει για πρώτη φορά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ειλικρινή συζήτηση,  μιλάει για τον έpωτα που σημάδεψε τη ζωή της αλλά και τη σύλληψη της, ένα περιστατικό που την έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα.

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας
Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης
Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame