Breaking News

Live στην ΕΡΤ1: Ατρόμητος - Παναιτωλικός (12/1, 19:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την απόφαση των διαιτητών να άρουν την αποχή, την οποία ομόφωνα εξήγγειλαν λόγω της άνανδρης επίθεσης κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου, συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο 12 Ιανουαρίου, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League με την 16 αγωνιστική.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά στις 19:00, από το Στάδιο του Περιστερίου, την αναμέτρηση Ατρόμητος Αθηνών - Παναιτωλικός.


Νωρίτερα, στις 18:10, η εκπομπή «Super League - Pre Game» θα μεταδώσει το ρεπορτάζ με τις τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα.

Ατρόμητος Αθηνών - Παναιτωλικός: Η ανακοίνωση της Super League

Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε ένα δύσκολο σερί αγώνων, με δύο νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια του, ενώ στα επτά πρώτα είχε έξι νίκες. Ωστόσο παραμένει σε ψηλή πτήση, τρίτος στη βαθμολογία και τώρα ξεκινάει μια σειρά οκτώ αγώνων με όλες τις ομάδες της περιφέρειας, ως το τέλος Φεβρουαρίου.

Ο Ατρόμητος πέρασε στην πρεμιέρα από το Αγρίνιο με νίκη, κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα ως τώρα. Ο Παναιτωλικός όμως έδειξε ότι βρίσκει και εκτός έδρας απόδοση, με τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης", και έχει νικήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του και τρία από τα τέσσερα τελευταία. Έτσι βρέθηκε έκτος στη βαθμολογία, φιλοδοξώντας και μείνει ψηλά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού τελείωσαν με σκορ 2-1, τρία υπέρ του και δύο σε βάρος του. Ακόμα από τα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα τα οκτώ έχουν το σκορ αυτό, το 2-1! Τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. τα 38 γκολ που έχουν επιτευχθεί στα παιχνίδια του Παναιτωλικού είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που αφορά την ιστορία των δύο αντιπάλων, είναι ότι η έδρα δεν είναι τόσο ισχυρή. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα πέντε από τα 17 παιχνίδια τους στην Α' Εθνική, και μόλις δύο από τα 12 τελευταία!

Ο Παναιτωλικός έχει περάσει με νίκη και στα δύο τελευταία παιχνίδια του στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία στο Περιστέρι, ενώ στα τέσσερα τελευταία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε βάρος του Παναιτωλικού. 

Ο Τραϊανός Δέλλας πηγαίνει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για ένα σημαδιακό παιχνίδι. Μετά από αγώνα Ατρομήτου - Παναιτωλικού 0-2 στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 έφυγε από το Περιστέρι. Και στις 14 Ιανουαρίου 2018 έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου, στο Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1. Τώρα με το ίδιο παιχνίδι συμπληρώνει ένα χρόνο στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Η ιστορία

Νίκες Ατρομήτου: 5
Ισοπαλίες: 8
Νίκες Παναιτωλικού: 4

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 3
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Παναιτωλικού: 2

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 25.08.2018, 19.15
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2
(42' πέναλτι Μασούρεκ - 36' κεφαλιά Κουλούρης, 76' κεφαλιά Κουλούρης)