Breaking News

Μπάγια Αντωνοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Συναντηθήκαμε τυχαία στον φούρνο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Ooh la la" μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία θα είναι η παρουσιάστρια στο Survivor Πανόραμα του ΣΚΑΪ...

«Το Survivor Πανόραμα θέλει και υποστήριξη δημοσιογραφική, δεν είναι κάτι που νιώθω ότι είναι ξένο από μένα. Το νιώθω οικείο και μ' αρέσει και πολύ γιατί ήμουν πάντα fan του Survivor, οπότε με... πωρώνει» είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Νωρίτερα, αποκάλυψε ότι είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παπαδάκη, μια συνεργασία που έληξε και για την οποία πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν. Συγκεκριμένα είπε:

«Οχτώ χρόνια είναι πολλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντοράς μου. Μ' αυτόν ξεκίνησα, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ότι τελειώνει μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα συναισθήματα που έχεις με έναν άνθρωπο. Άλλο οι δουλειές, άλλο οι προσωπικές σχέσεις.

Έτυχε παραμονή Χριστουγέννων και συναντηθήκαμε, γιατί μένουμε και οι δύο στην Πεντέλη. Συναντηθήκαμε στον φούρνο. Εκείνος είχε πάει να πάρει τσουρέκι κι εγώ καφέ. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και μου έδωσε τις ευχές του για το νέο μου ξεκίνημα. Και απλά του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για ό,τι έκανε για μένα».

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε στην Ιλένια Ουίλιαμς.