Breaking News

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 49 - 50

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 10/1/19 - Επεισόδιο 49: Ο Μίλτος ζητάει από την Βέρα να φύγει ξανά στο εξωτερικό, γιατί ακόμη δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίων των Τσακίρηδων. Η Κάτια και ο Στέλιος συναντώνται με διάφορα μέλη συλλογικοτήτων, για τη διάσωση του Ιδρύματος. Ο Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη της Ντιάνας στην Ελεάννα ως τετελεσμένο, για να την ταπεινώσει ακόμη μια φορά.

Ο Λαέρτης ξαφνιάζει τον Αθανασίου όταν του λέει ότι ενδιαφέρεται για το οικόπεδό του στην οδό Ανθέων. Σε μια μυστική συνάντηση, ο Ηρακλής μέσω ενός πληροφοριοδότη, που δεν προέρχεται από τον υπόκοσμο, μαθαίνει ότι ένα από τα θύματα της μοιραίας νύχτας, πριν από 20 χρόνια, ζει...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 49) ή πατήστε ΕΔΩ



Παρασκευή 11/1/19 - Επεισόδιο 50: Ο Στέλιος, που μόλις έχει αφήσει την Κάτια στα γραφεία του Ομίλου, έχει μια απρόσμενη συνάντηση με κάποια που του είναι κάτι παραπάνω από «παλιά γνωστή». Η Άννα λαμβάνει ένα ακόμη email από τον άγνωστο που την καθοδηγεί, αλλά αυτή τη φορά θα επιμείνει να της αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Ο Θωμάς που έχει ακούσει ότι ο Λαέρτης ψάχνει για το οικόπεδο στην Ανθέων, τον συμβουλεύει να μην σκαλίσει άλλο αυτήν την υπόθεση για το καλό του. Ο Στέλιος θα πάρει μια απόφαση καθοριστική για την σχέση του με την Κάτια. Ο Ηρακλής, που έχει λάβει πληροφορίες για το που μένει ο Κοντογιώργος, δεν θα αντισταθεί και θα πάει να τον βρει με άγριες διαθέσεις.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 50) ή πατήστε ΕΔΩ



Για την αρχική σελίδα "Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς" πατήστε ΕΔΩ