Breaking News

Οριστικός ο χωρισμός για Γιώργο Μαυρίδη - Νικολέττα Ράλλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Αναδιώτης, που είχε φέρει κοντά τον Γιώργο Μαυρίδη με τη Νικολέττα Ράλλη, απάντησε στην Ελένη Τσολάκη όταν τον ρώτησε στην εκπομπή «Τι Λέει;» για το... προξενιό:

«Προξενιό, όχι ακριβώς, για να μην το πάρω και πάνω μου που δεν πέτυχε, γιατί δεν ξέρω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις... Κοινός γνωστός ήμουν και των δύο...».

Η απάντηση του παρουσιαστή ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού τους. Σήμερα ο Γιώργος Κρικοριάν αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου»:

«Δυστυχώς έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση, η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Δηλαδή έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό.

Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς, είναι 100% αυτό που σας λέω αυτή τη στιγμή. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες από όταν το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που έγινε μία προσπάθεια επανασύνδεσης. Ένας μεγάλος παράγοντας για το χωρισμό τους ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη, οπότε δεν μπορούσε να συνεχιστεί όλο αυτό...».