Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στους Μίμη Πλέσσα - Γιώργο Κατσαρό (Επεισόδιο 26-1-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου δύο κορυφαίοι Έλληνες συνθέτες, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η εκπομπή παρουσίασε ένα αφιέρωμα γεμάτο αναμνήσεις, συγκίνηση και αξεπέραστες επιτυχίες τους. Οι δύο μεγάλοι Έλληνες συνθέτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια τους. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν αυτοσχεδίασαν, παίζοντας πιάνο και σαξόφωνο, σε ένα μοναδικό μουσικό στιγμιότυπο.

Τις πιο σπουδαίες τους επιτυχίες ερμήνευσαν οι: Δάκης, Ηλίας Βρεττός, Μπέσυ Μάλφα, Μπέτυ Μαγγίρα, Λένα Αλκαίου, Βίκυ Καρατζόγλου, Νικόλας Καραγκιαούρης, Σπύρος Κλείσας και Κωνσταντία, ενώ το δικό της μελωδικό τόνο έδωσε η ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης με τριάντα μέλη της.

Τους δύο συνθέτες τίμησαν με την παρουσία τους η Άννα Φόνσου, η Λουκίλα Καρρέρ, η Νατάσα Ράγιου, ο Δημήτρης Αποστόλου, ο Αντώνης Κατσαρός, ο Παύλος Παπαδημητρίου, η Αλεξάνδρα Δουβαρά, η Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλα, ο Πατρίκιος Κωστής, η Άννα Πολύζου, ο Σπύρος Πετρουλάκης και ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 26-1-2019)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.