Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 320 - 321 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 320+321: Τα κopiτσια μαθαίνουν για την ασθένεια του Σερκάν και η παρέα ξαναβρίσκεται ενώπιον μιας ακόμα κρίσης. Αποφασίσουν να σεβαστούν την επιθυμία του να μη διαρρεύσει η ασθένεια του, αλλά δεν είναι εύκολο.

Μια φωτογραφία που βρίσκει η Καντέρ εντελώς τυχαία στο δωμάτιο του Εζντέρ, προκαλεί πανικό στη Μεράλ, η οποία καταλαβαίνει ότι αν δεν κάνει κάτι να θολώσει τα νερά για την  Καντέρ, θα αποκαλυφθεί το ψέμα της και τούτη τη φορά δεν θα γλυτώσει τη φυλακή. Η Καντέρ επιμένει να μάθει την ταυτότητα του άντρα της φωτογραφίας και πλησιάζει τον Εζντέρ. Όμως, η τύχη δεν είναι με το μέρος της, προς το παρόν.

Ο Γκιουνέι και η Σονγκιούλ που πιέζονται πολύ καθημερινά για να ανταποκρίνονται σε όλες τους τις υποχρεώσεις, έχουν ρεπό την ίδια μέρα και αποφασίζουν να κάνουν κάτι διαφορετικό οι δυο τους. Θα τους το επιτρέψει η Ζεχρά; Ο Αλί, που προσπαθεί να προσεγγίσει την Εϊλούλ, καλείται για μια ακόμα φορά να εξιχνιάσει την απαγωγή ενός ανηλίκου. Παράλληλα προσπαθεί να στηρίξει και τη Φαντίκ η οποία δεν αντέχει να έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με την κακοποίηση των μικρών παιδιών και αποφασίζει να παραιτηθεί...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ