Breaking News

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Φαινόταν από μικρή η αδελφή μου ότι είναι ομοφυλόφιλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε σήμερα η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η τηλεοπτική «Έλλη» της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της. Ο πατέρας της είναι μουσικός, ενώ η μητέρα της και η αδελφή της σεφ.

Συγκεκριμένα, η αδελφή της ηθοποιού είναι η Νικολέτα Ταβουλάρη, η οποία συμμετείχε στο MasterChef 2... Πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως είναι ομοφυλόφιλη.

«Η αδελφή μου είχε πει πρώτα στη μαμά ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η μαμά είναι πολύ διαλλακτική σαν άνθρωπος. Φαινόταν από πολύ μικρή η Νικολέτα. Για παράδειγμα, είχε φέρει η νονά της μια λαμπάδα με Barbie και μου την έδωσε για της πάρω τον "'παιχταρά" που είχε στολή και μπάλα ποδοσφαίρου. Οπότε, όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8 ετών, καταλαβαίνεις... » είπε στη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πολύ εξοικειωμένη μ΄αυτό. Την έβλεπα που μεγάλωνε από μικρή και περίμενα να συμβεί κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να πω ότι από τα 8 περίμενα ότι η αδερφή μου είναι gay. Αργότερα, όμως, από τα 14-15, που τα κopιτσάκια αρχίζουν να φτιάχνονται και να γίνονται γυναίκες, η Νικολέτα δεν το είχε καθόλου αυτό. Οπότε περίμενα τα επόμενα 2-3 χρόνια πότε θα ήθελε να μου μιλήσει. Όταν έγινε 17 ήρθε αβίαστα και μας το είπε, την αγκαλιάσαμε και όλα μια χαρά».

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό. Το παραπάνω απόσπασμα από το 10ο λεπτό και μετά.