Breaking News

ΑΝΤ1: «Ό,τι κι αν συμβεί... Είμαστε Ένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη νέα on air καμπάνια του ΑΝΤ1 όλα τα πρόσωπα του σταθμού επιλέγουν να αυτοσχεδιάσουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι τηλεθεατές σταθερά, σε όλα τα προγράμματα του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Μιμή Ντενίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλέξης Γεωργούλης, , η Φωτεινή Γεωργίου  και όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές των σειρών του σταθμού όπως ο Γιάννης Μπέζος, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Λεκάκη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Αντώνης Καρυστινός, η Φαίδρα Δρούκα, η Ντόρα Μακρυγιάννη και η Μαρία Ιωαννίδου επιστρέφουν την αγάπη εκεί που της αξίζει... σε όλους όσοι καθημερινά στηρίζουν και αγκαλιάζουν την εικόνα και το περιεχόμενο του ΑΝΤ1.

«Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. "Είμαστε Ένα" και μαζί, συνεχίζουμε με αφοσίωση το τηλεοπτικό μας ταξίδι προς την κορυφή» καταλήγει η ανακοίνωση του καναλιού.