Breaking News

Αποκαλυπτική η Ελένη Κοκκίδου: Το μέλλον της «Μουρμούρας» και ο λόγος που δεν έκανε παιδί (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», τη συνεργασία της με τον Αντώνη Αντωνίου και την είσοδο της Κλέλιας Ρένεση. Επίσης, μίλησε για το θέατρο, τη ζωή της και τα παιδικά της χρόνια. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν περίμενα ότι θα "δέσω" τόσο καλά με τον κ. Αντωνίου γιατί δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ σαν ηθοποιοί. Είναι πολύ ευχάριστο ότι η σειρά κρατάει τόσο πολύ, ίσως να πάει και του χρόνου...

Συμβαίνουν αυτά (που έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη). Δεν γίνεται οι άνθρωποι να είναι πάντα μαζί. Το ευχάριστο είναι ότι δεν σταμάτησε η Μουρμούρα λόγω της αποχώρησης και συνεχίστηκε με μία καινούργια παρουσία, που είναι η Κλέλια Ρένεση.

Δεν έχω παντρευτεί, αλλά έφτασα κοντά στο γάμο. Δεν μετάνιωσα που δεν έγινα μητέρα. Δεν μετανιώνεις για κάτι που δεν έχει συμβεί, γιατί προσπάθησα να μείνω έγκυος, αλλά δεν τα κατάφερα. Είχα κάποια θέματα υγείας και για το λόγο αυτό δεν έκανα τελικά παιδιά. Φυσικά θα ήθελα να έχω, αλλά δεν παραπονιέμαι. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω, μόνη μου δεν θα το έκανα ποτέ...».

Δείτε όσα δήλωσε στην εκπομπή του Open.