Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα: «Eσάς σας άφησα για το τέλος...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «My Style Rocks» έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής. Με ανάρτησή της στο Instagram η η Μπέττυ Μαγγίρα ευχαρίστησε σήμερα του συνεργάτες της και κριτές του σόου μόδας του ΣΚΑΪ, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο, όπως και την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Κι εσάς σας άφησα για το τέλος! ♥️ Για φινάλε, για να κλείσει η χρόνια με την πιο γλυκιά ανάμνηση! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί , για τα γέλια, τα φαγητά κι οοοοολα όσα είπε το στόμα μας!!! Ήταν απ τις καλύτερες συνεργασίες που είχα στα τόσα χρόνια που δουλεύω κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά!!! Cause 🎶🎵🎶🎵we are family🎶🎵🎶🎵💋» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα σε φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κι εσάς σας άφησα για το τέλος !♥️Για φιναλε , για να κλείσει η χρόνια με την πιο γλυκιά ανάμνηση! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί , για τα γέλια , τα φαγητά κι οοοοολα όσα είπε το στόμα μας!!! Ήταν απ τις καλύτερες συνεργασίες που είχα στα τόσα χρόνια που δουλεύω κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά!!! Cause 🎶🎵🎶🎵we are family🎶🎵🎶🎵💋 @konstantinaspyropoulou @stelioskoudounaris @dimitrisargyropoulos 🙏 @acunmedya 🙏 @skaitv.gr 💋♥️😘@mystylerocks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira) στις