Breaking News

ELIF: Επεισόδια 285 - 286 - 287, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/3/19 - Επεισόδιο 285: H Μελέκ συνεχίζει να μη μιλάει και να κοιτάει έξω από το παράθυρο περιμένοντας να έρθει η Ελίφ. Η Μελαχάτ συμπαθεί την Ελίφ. Η Νουρτέν της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη της αδελφής της. Η Μελαχάτ στενοχωριέται επειδή η Ελίφ δεν έχει παλτό και δίνει χρήματα στη Νουρτέν για να της αγοράσει. Ο Βεϊσέλ δουλεύει στο εστιατόριο της Μελέκ και αυτό ευχαριστεί πολύ τον Μουράτ αλλά και τη Φεριντέ. Ενώ ο Βεϊσέλ φροντίζει το εστιατόριο, ο Μουράτ και η Φεριντέ πηγαίνουν φαγητό στη Μελαχάτ.

Παρά το καλό κλίμα, ο Μουράτ δεν αισθάνεται άνετα με τον Βεϊσέλ να δουλεύει στο εστιατόριο καθώς φοβάται πως ο πατέρας του πάλι κάτι σκαρώνει. Όταν ο Βεϊσέλ επιστρέφει στο σπίτι με φαγητό από το εστιατόριο, η Τουλάι τον ρωτάει τι θα γίνει με το πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Βεϊσέλ της λέει πως το προσωπικό του μπορεί να αναλάβει σωστά τη δουλειά εκεί αλλά ο Μουράτ και η Φεριντέ χρειάζονται βοήθεια στο εστιατόριο, τώρα που λείπει και η Μελέκ. Η Τουγτσέ έχει υψηλό πυρετό και ζητάει τη μητέρα της. Ο Κενάν δεν φεύγει από κοντά της. Καλούν γιατρό, ο οποίος τους δίνει φάρμακα αλλά ο πυρετός της μικρής δεν πέφτει. Η Τουγτσέ ζητάει συνεχώς τη μητέρα της και η Αλιγιέ πείθει τον Κενάν να δεχθεί πίσω την Αρζού. Ο Κενάν της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει σπίτι για χάρη της Τουγτσέ.

Ο Ερκούτ συμβουλεύει την Αρζού να πάρει την κόρη της και να κάνει μια καινούρια αρχή. Την προειδοποιεί πως η απληστία της θα την πληγώσει ακόμα περισσότερο αλλά η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα πιστεύει πως έχασε. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή αλλά εκείνος αρνείται να τη δει. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θέλει να τη δει ο αγαπημένος της. Ο Σελίμ έχει επηρεαστεί από τα λόγια της Αρζού και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει σχέση με τον Ερκούτ. Η Σεχέρ ζητάει δουλειά από την Αλιγιέ και εκείνη της λέει πως θα την προσλάβει δοκιμαστικά για τρεις εβδομάδες και αν μείνει ευχαριστημένη από την απόδοσή της θα την κρατήσει. Η Σεχέρ είναι πολύ ευτυχισμένη και λέει τα νέα στη Νουρτέν. Η Γκόντζα είναι χαρούμενη επειδή ο Νετζντέτ επέστρεψε στο σπίτι. Το ζευγάρι είναι πολύ εpωτευμένο...


Τρίτη 5/3/19 - Επεισόδιο 286:  H Αρζού βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην άρρωστη Τουγτσέ. Η Αλιγιέ της λέει να δει την επιστροφή της στο κτήμα ως μια ευκαιρία για να αλλάξει αλλά η Αρζού της απαντάει πως η κόρη της αρρώστησε επειδή της στερήσανε τη μητέρα της και η Αλιγιέ θυμώνει. Η Τουγτσέ συνέρχεται. Η Μελαχάτ μιλάει στη Φεριντέ με ενθουσιασμό για την Ελίφ την οποία έχει γνωρίσει με το όνομα Αϊσεγκιούλ. Η Φεριντέ χαίρεται όταν μαθαίνει πως η θεία της έδωσε λεφτά στη Νουρτέν για να αγοράσει παλτό στο κopιτσάκι. Όταν την επόμενη μέρα η Ελίφ πηγαίνει με τη Νουρτέν στη Μελαχάτ χωρίς να φοράει καινούριο παλτό, εκείνη θυμώνει και ζητάει πίσω τα λεφτά της αλλά η Νουρτέν της εξηγεί ότι έπρεπε να πληρώσει το ηλεκτρικό. Η Μελαχάτ μαθαίνει όμως από την Ελίφ πως η Νουρτέν κράτησε τα χρήματα για τον εαυτό της.

Η Φεριντέ διαβάζει μαζί με έναν συμμαθητή της, τον Τσανέρ και ο Μουράτ ζηλεύει. Η Φεριντέ τον ρωτάει ποιος είναι για να κάνει κουμάντο στη ζωή της και ο Μουράτ παραμένει αμίλητος. Ο Μουχσίν φροντίζει πολύ καλά την Ελίφ. Η Σεχέρ και η Νουρτέν προσπαθούν να μαζέψουν πληροφορίες από το κτήμα και να ζητήσουν πολλά λεφτά για την Ελίφ. Η Σεχέρ πιάνει δουλειά στο κτήμα και όταν πηγαίνει να καθαρίσει το δωμάτιο της Αρζού, εκείνη της λέει πως δεν της επιτρέπει ούτε να αναπνέει χωρίς την άδεια της, διαφορετικά θα απολυθεί. Η αυστηρότητα της Αρζού κάνει μεγάλη εντύπωση στη Σεχέρ. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ αρνήθηκε να τη δει. Όταν μιλάει σχετικά στον Κενάν, εκείνος ξαφνιάζεται από την απόφαση του αδελφού του. Ο Κενάν λέει στη Ζεϊνέπ να μη στενοχωριέται και πως θα το λύσουν το πρόβλημα.

Ο Κενάν σκέφτεται να δηλώσει το δικό του όνομα ως επισκέπτης αλλά στη θέση του να εμφανιστεί η Ζεϊνέπ και έτσι να αναγκάσει τον Σελίμ να τη δει. Ο Βεϊσέλ είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά στο εστιατόριο. Όταν ο Μουράτ του λέει πως δεν πρέπει να παραμελεί το πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ του αποκαλύπτει πως το πούλησε για να τον σώσει από τον Νετζντέτ και πως η Τουλάι δεν ξέρει ακόμα τίποτα. Η Μελέκ παραμένει ακίνητη και σιωπηλή, να σκέφτεται την Ελίφ και να κρατάει τη φωτογραφία της στα χέρια της. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ είναι ευτυχισμένοι. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να μάθει τι έχει γίνει με τον Σελίμ. Ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Σελίμ παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό. Είναι όμως αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Σελίμ και να φροντίσει να παραμείνει ο νεαρός για πολύ καιρό στη φυλακή...

Τετάρτη 6/3/19 - Επεισόδιο 287: O Νετζντέτ λαμβάνει έναν φάκελο με τα έγγραφα του διαζυγίου, που η Αρζού ανάγκασε την Γκόντζα να υπογράψει και γίνεται έξαλλος. Ξαφνιάζεται όταν η Γκόντζα του εξηγεί ότι η Αρζού την ανάγκασε να τα υπογράψει απειλώντας τη με όπλο και ο Νετζντέτ της λέει πως θα της ζητήσει εξηγήσει. Στη συνέχεια ζητάει από τον Ερκούτ να καταθέσει εναντίον του Σελίμ ώστε να καταδικαστεί σε ισόβια. Ο Νετζντέτ του εξηγεί πως με αυτό τον τρόπο θα μείνει ελεύθερη και η Ζεϊνέπ και έτσι εκείνος θα επωφεληθεί. Αργότερα ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως δεν έχουν μιλήσει από την ημέρα, που βγήκε από το νοσοκομείο και πως θέλει να τη δει γιατί την έχει επιθυμήσει.

Ο Ερκούτ είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει τι να κάνει. Αγαπάει πολύ τη Ζεϊνέπ αλλά δεν ξέρει αν μπορεί να πει ψέματα στο δικαστήριο. Ο Σελίμ θέλει να φύγει όταν βλέπει πως η Ζεϊνέπ έχει έρθει να τον επισκεφθεί. Η Ζεϊνέπ ζητάει να μιλήσουν και ο Σελίμ ζητάει εξηγήσεις για το σάλι της που βρέθηκε στο δωμάτιο του Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να τον πείσει για την αθωότητά της, ο Σελίμ πιστεύει πως τον απάτα με τον Ερκούτ και της δηλώνει πως μόλις βγει από τη φυλακή θα πάρουν διαζύγιο. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη και δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Σελίμ πιστεύει ότι τον πρόδωσε. Ο Κενάν αποφασίζει να επισκεφθεί τον Σελίμ και να τον ρωτήσει για ποιο λόγο συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο στη Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ δεν έχει κανένα παράπονο από τη Σεχέρ αλλά της λείπουν η Κιράζ και ο Σαντίκ.

Επίσης δεν αντέχει να βλέπει τη Ζεϊνέπ να κλαίει συνέχεια και της λέει πως αν θέλει να μιλήσει σε κάποιον είναι διαθέσιμη. Η Ζεϊνέπ της εξηγεί πως θέλει λίγο χρόνο να σκεφθεί. Ο Μουράτ δεν ξέρει πως να πλησιάσει τη Φεριντέ μετά τον τελευταίο τους καυγά και ζητάει τη βοήθεια της Τουλάι. Εκείνη τον συμβουλεύει να είναι ειλικρινής απέναντι στη Φεριντέ και να της πει πως νιώθει για εκείνη. Την επόμενη μέρα ο Μουράτ κάνει έκπληξη στη Φεριντέ, της ετοιμάζει ένα ωραίο πρωινό και ζητάει συγνώμη για την προηγούμενη συμπεριφορά του. Η Μελαχάτ λέει στη Φεριντέ πως η Νουρτέν δεν αγόρασε το παλτό στην Ελίφ και της δίνει χρήματα για να το αγοράσει εκείνη και να το δώσουν στο κopιτσάκι...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ