Breaking News

ELIF: Επεισόδια 288 - 289, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 7/3/19 - Επεισόδιο 288: Η Ζεϊνέπ δεν τρώει και η Αλιγιέ με τον Κενάν ανησυχούν πολύ για την υγεία της. Η Ζεϊνέπ νιώθει έντονους πόνους, βγαίνει από το δωμάτιο της να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει στις σκάλες. Η Αλιγιέ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η κοπέλα είναι έγκυος. Νιώθει μεγάλη χαρά και όταν συνειδητοποιεί πως ο Σελίμ δεν το γνωρίζει, πιέζει τη Ζεϊνέπ να της πει τι συνέβη.

Η Ζεϊνέπ της λέει όλη την αλήθεια και η Αλιγιέ της λέει πως αν και η κατάσταση είναι δύσκολη, θα λυθεί. Της δηλώνει πως είναι με το μέρος της και θα την υποστηρίξει. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη ανακούφιση. Η έκπληξη του Μουράτ προκαλεί μεγάλη χαρά στη Ζεϊνέπ. Ο Μουράτ ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του και της κάνει δώρο ένα κολιέ. Μετά το πρωινό, η Φεριντέ ζητάει από τον Μουράτ να πάνε μαζί στα μαγαζιά για να αγοράσει ένα παλτό για ένα κopιτσάκι, την Αϊσεγκιούλ, που στην πραγματικότητα είναι η Ελίφ. Μετά την πρόσκληση του Νετζντέτ, η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του και εκείνος της πετάει στο πρόσωπο τα χαρτιά διαζυγίου, που ανάγκασε την Γκόντζα να υπογράψει. Της λέει πως πιστεύει στην αγάπη της γυναίκας του και την προειδοποιεί να την αφήσει ήσυχη.

Η Αρζού γίνεται έξαλλη και όταν επιστρέφει στο κτήμα, η Γκόντζα της τηλεφωνεί για να κάνει πλάκα μαζί της για την αποτυχία της. Η Αρζού ουρλιάζει στο τηλέφωνο και η Σεχέρ την ακούει. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ. Ο Σελίμ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή βοήθησε τη Ζεϊνέπ να τον δει. Ο Κενάν θυμώνει και εκείνος με τον Σελίμ επειδή αμφιβάλλει για τη Ζεϊνέπ αλλά ο Σελίμ δεν ακούει κουβέντα. Φεύγοντας από τη φυλακή, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία όπου τον ενημερώνουν πως το δήθεν τροχαίο ατύχημα του Μελίχ ήταν στην πραγματικότητα δολοφονία. Ο Κενάν ενημερώνει αμέσως τον δικηγόρο του Σελίμ. Η Σεχέρ δυσκολεύεται με τις δουλειές στο κτήμα και φοβάται μη χάσει τη δουλειά της...

Παρασκευή 8/3/19 - Επεισόδιο 289: Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ δεν αποκαλύπτουν σε κανέναν τα νέα για την εγκυμοσύνη της και λένε πως αρρώστησε εξαιτίας του στρες των τελευταίων ημερών. Η Αλιγιέ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Ζεϊνέπ. Αφού ψωνίζουν ρούχα για την Ελίφ, η Φεριντέ και ο Μουράτ πηγαίνουν να δουν την Τουλάι και τη Μελέκ. Βλέποντας τα παιδικά ρούχα η Μελέκ σκέφτεται την Ελίφ. Δίνει όλα όσα έχει πλέξει για την Ελίφ στον Μουράτ και τη Φεριντέ για να τα χαρίσουν στην «Αϊσεγκιούλ». Η συγκίνηση είναι μεγάλη για όλους. Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές στο σπίτι της Μελαχάτ. Η Μελαχάτ δίνει στην Ελίφ τα ρούχα που έφεραν ο Μουράτ και η Φεριντέ και η μικρούλα τρελαίνεται από τη χαρά της.

 Η Μελέκ, χωρίς να ξέρει πως τα ρούχα, που έδωσε στον Μουράτ και τη Φεριντέ, τα έχει λάβει τελικά η Ελίφ, αποφασίζει να πλέξει καινούρια. Η αναφορά της αστυνομία σύμφωνα με την οποία το ατύχημα του Μελίχ ήταν μια καλοσχεδιασμένη δολοφονία, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον δικηγόρο του Σελίμ. Το μεγάλο ερωτηματικό όμως παραμένει τι θα πει ο Νετζντέτ στην κατάθεση του. Ο Ερκούτ αποφασίζει να καταθέσει ψέματα, όπως του ζήτησε ο Νετζντέτ. Ο Σερντάρ τηλεφωνεί στην Αρζού και ζητάει να δει την Τουγτσέ αλλά η Αρζού δεν το επιτρέπει. Ο Σερντάρ απειλεί να έρθει στο κτήμα και η Αρζού δεν έχει άλλη επιλογή από το να συμφωνήσει να συναντηθούν.

Η Αρζού δεν γνωρίζει πως ο Σερντάρ την παρακολουθεί συνεχώς. Όταν ο Κενάν τη ρωτάει με ποιον μίλαγε στο τηλέφωνο, η Αρζού δεν ξέρει τι να πει και η Σεχέρ παρεμβαίνει και ρωτάει την Αρζού αν μίλησε με τον γιατρό εκ μέρους της και της δίνει άλλοθι. Η Αρζού ευχαριστεί τη Σεχέρ και η Σεχέρ είναι χαρούμενη γιατί κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, έτσι όπως ακριβώς είχε σχεδιάσει. Η ακροαματική διαδικασία του Σελίμ ξεκινάει. Ο Νετζντέτ ισχυρίζεται ότι ο Σελίμ πήγε στο σπίτι του μαζί με δύο άντρες και με πρόθεση να τον σκοτώσει. Ο μάρτυρας, που επιβεβαιώνει τα όσα λέει είναι ο Ερκούτ. Η οικογένεια Εμίρογλου σοκάρεται. Τελικά ο Σελίμ καταδικάζεται σε 20 χρόνια φυλάκισης και με το άκουσμα της ποινής η Ζεϊνέπ λιποθυμάει.

Ο Σελίμ φωνάζει πως είναι αθώος αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα. Ο Κενάν λέει στον Νετζντέτ πως θα πληρώσει ακριβά για το κακό, που έκανε στον αδελφό του. Ο δικηγόρος και η Αλιγιέ προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Η Σεχέρ ακούει την Αλιγιέ να λέει στη Ζεϊνέπ πως πρέπει να φροντίζει και να σκέφτεται το μωρό της και ενημερώνει αμέσως την Αρζού. Η Γκόντζα λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή αλλά δεν το δείχνει επειδή φοβάται την οργή του Νετζντέτ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ