Breaking News

ELIF: Επεισόδια 290 - 291 - 292, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 11/3/19 - Επεισόδιο 290: Η χαρά της Ελίφ κάνει ευτυχισμένη τη Μελαχάτ. Τηλεφωνεί στη και λέει στη Φεριντέ πόσο χάρηκε η μικρή. Από όλα τα ρούχα, η Ελίφ ξεχωρίζει το πουλόβερ, που έχει πλέξει η Μελέκ. Η Τουλάι βλέπει τον Βεϊσέλ να βάζει τη Μελέκ να υπογράψει κάποια έγγραφα και τον ρωτάει σχετικά. Ο Βεϊσέλ της λέει πως τα έγγραφα αφορούν τη δουλειά στο εστιατόριο. Η Τουλάι, η οποία δεν γνωρίζει ότι ο Βεϊσέλ έχει πουλήσει το πλυντήριο αυτοκινήτων, φοβάται πως παραμελεί τη δουλειά του. Η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς εξαντλημένη και τα βράδια βλέπει εφιάλτες.

Η Αλιγιέ ανησυχεί πολύ για εκείνη. Η Φεραγιέ και η Πελίν επισκέπτονται την Αλιγιέ για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την καταδίκη του Σελίμ. Η Σεχέρ καλεί τη Νουρτέν και της λέει τι συμβαίνει στο κτήμα και πως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αρζού. Η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ γιατί φοβάται πως η περιουσία θα μοιραστεί. Ο Σερντάρ εξακολουθεί να πιέζει την Αρζού για να δει την Τουγτσέ. Περιμένει στην πύλη του κτήματος και συναντά τη Φεραγιέ και την Πελίν. Η Φεραγιέ του λέει πως θέλει κάποια στιγμή να μιλήσουν. Ο Σερντάρ μιλάει με την Αρζού και της λέει πως θέλει να είναι μαζί με την κόρη του και πως βαρέθηκε συνεχώς να τον καθυστερεί και να βάζει ανάμεσά τους εμπόδια.

Ο Κενάν πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και του λέει πως θα αποδείξει ότι αυτοτραυματίστηκε και πως ο Σελίμ δεν είχε καμία σχέση. Θέλει να μιλήσει με τον Ερκούτ αλλά ο Νετζντέτ δεν το επιτρέπει με αποτέλεσμα ο Κενάν να γίνει έξαλλος. Ο Κενάν θυμωμένος βγάζει το όπλο του και λέει στον Νετζντέτ πως θα βρει τη λύση σε αυτή την κατάσταση και πως θα του επιτρέψει να ζήσει μόνο και μόνο για να τον «σκοτώνει» κάθε μέρα και στη συνέχεια φεύγει. Ο Κενάν πηγαίνει στον δικηγόρο του και καταστρώνουν τη στρατηγική τους. Ο δικηγόρος συμβουλεύει τον Κενάν να θεωρήσουν την υπόθεση του Σελίμ και το ατύχημα του Μελίχ δύο ξεχωριστές περιπτώσεις ώστε να τις αντιμετωπίσουν καλύτερα.

Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ λέει στον Ερκούτ να εξαφανιστεί για λίγο καιρό αλλά εκείνος αρνείται. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν. Η Ζεϊνέπ λέει στον Ερκούτ πως τον μισεί και εκείνος της απαντάει πως ό,τι έκανε, το έκανε από αγάπη. Η Ζεϊνεπ του λέει πως αν πραγματικά την αγαπάει, θα βοηθήσει τον Σελίμ να βγει από τη φυλακή. Ο Ερκούτ δέχεται με τον όρο όμως να χωρίσει από τον Σελίμ. Καθώς η Ζεϊνέπ μιλάει με τον Ερκούτ, ένας άντρας του Νετζντέτ τραβάει φωτογραφίες. Ο Μουχσίν βρίσκει τα λεφτά και τα κοσμήματα, που η Νουρτέν πήρε από την Αρζού και συνειδητοποιεί πως η Νουρτέν και η Σεχέρ κάτι ετοιμάζουν ξανά. Κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα κάπου αλλού...


Τρίτη 12/3/19 - Επεισόδιο 291: Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη με την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει τον Σελίμ και του λέει πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και φεύγει. Μετά από αυτό ο Ερκούτ χάνει κάθε ελπίδα να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ο Μουχσίν λέει στη Νουρτέν πως ο σπιτονοικοκύρης τους ζητάει το ενοίκιο. Η Νουρτέν πηγαίνει να πάρει χρήματα αλλά δεν τα βρίσκει εκεί, που τα είχε κρύψει. Δεν ξέρει πως ο Μουχσίν είναι αυτός που πήρε τα χρήματα και κατηγορεί τη Σεχέρ αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα.

Όταν η Νουρτέν της λέει πως τα χρήματα χάθηκαν, η Σεχέρ πιστεύει πως είναι ένα σχέδιο της Νουρτέν για να κρατήσει όλα τα λεφτά για τον εαυτό της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ που βρήκε η Νουρτέν τα λεφτά και η μικρή του λέει πως τα πήρε από το κτήμα, που την πήγε. Ο Μουχσίν της ζητάει να τον πάει σε εκείνο το μέρος. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και του λέει πως κάνει ό,τι μπορεί για να τον βγάλει από τη φυλακή. Προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση.

Επίσης καταφέρνει να τον ηρεμήσει με το θέμα της Ζεϊνέπ και τον πείθει να την ακούσει. Η Αλιγιέ μιλάει και εκείνη με τη Ζεϊνέπ και την πείθει να αποκαλύψει στον Σελίμ πως θα γίνει πατέρας. Καθώς η Φεριντέ και ο Μουράτ διαβάζει, έρχεται ο Βεϊσέλ και ο νεαρός κρύβει τα βιβλία του. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει ότι ο Μουράτ σπουδάζει. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή κρατώντας στα χέρια του τις νέες φωτογραφίες του Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ δεν ξέρει τι να πει. Η Τουλάι ανακαλύπτει ότι το πλυντήριο αυτοκινήτων έχει πουληθεί αλλά ο Βεϊσέλ το αρνείται...

Τετάρτη 13/3/19 - Επεισόδιο 292: Μετά τις φωτογραφίες, που του έδειξε ο Νετζντέτ, ο Σελίμ είναι πλέον σίγουρος ότι η Ζεϊνέπ τον απατάει. Χωρίς να έχει ιδέα για τις φωτογραφίες, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή να δει τον Σελίμ. Είναι πολύ ενθουσιασμένη επειδή θα του πει πως θα γίνει πατέρας. Όταν φτάνει όμως εκεί, ο Σελίμ της δείχνει τις φωτογραφίες και τη ρωτάει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας του παιδιού της. Της λέει πως δεν την εμπιστεύεται. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη αλλά και ο Σελίμ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Όταν η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι κλαίγονται, η Αλιγιέ παραξενεύεται. Η Ζεϊνέπ της λέει μόνο πως ο Σελίμ πλέον δεν την εμπιστεύεται κλαίγοντας ασταμάτητα.

Η φήμη πως το πλυντήριο αυτοκινήτων πουλήθηκε και το γεγονός πως ο Βεϊσέλ έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει κάποια χαρτιά κάνουν την Τουλάι να υποψιάζεται τις κινήσεις του Βεϊσέλ. Αρχίζει να ψάχνει και ανακαλύπτει πως ο Βεϊσέλ πούλησε την επιχείρησή του και ένα σπίτι. Η Ελίφ οδηγεί τον Μουχσίν στο κτήμα. Η Σεχέρ μένει άφωνη όταν τους βλέπει μπροστά της. Την ίδια έκπληξη νιώθει και ο Μουχσίν. Όταν της λέει πως θέλει να επιστρέψει τα χρήματα στον ιδιοκτήτη τους, η Σεχέρ λέει στον Μουχσίν πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και τον πείθει για αυτό. Καταφέρνει να τους διώξει πριν τους δει κανείς και ο Μουχσίν εξακολουθεί να έχει τα χρήματα στην κατοχή του. Όταν η Νουρτέν δεν μπορεί να βρει τη Σεχέρ, καλεί την Αρζού και της ζητάει λεφτά για να μην φέρει πίσω την Ελίφ.

Η Αρζού καλεί κάποιον και του λέει πως θέλει να εξαφανίσει μια γυναίκα και ένα κopιτσάκι. Η Σεχέρ κρυφακούει τη συνομιλία της και ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Την ενημερώνει και για την επίσκεψη στη φάρμα του Μουχσίν με την Ελίφ. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στον Μουχσίν αλλά δεν τον βρίσκει. Ο Μουχσίν και η Ελίφ προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν με τα χρήματα που έχουν, τον Χαμίτ, χωρίς να τον εκμεταλλευθεί ο Σενόλ. Ο Βεϊσέλ βλέπει τη Μελέκ να πλέκει μωρουδιακά και εκείνη του λέει πως είναι για το μωρό της Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται από τα νέα και τα βάζει με την Τουλάι, που το κράτησε μυστικό από εκείνον. Η Τουλάι βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε και του μιλάει για την πώληση της επιχείρησης και του σπιτιού της Μελέκ...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ