Breaking News

Επιστρέφει ή όχι το «Σ αγαπώ, Μ' αγαπάς»; Η απάντηση του Θοδωρή Αθερίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από κάποια teasers που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επιστροφή στην οθόνη της τηλεόρασης της σειράς «Σ'αγαπώ, Μ' αγαπάς», που σάρωσε όταν προβλήθηκε στο Mega από το 2000 έως το 2002, με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και το Θοδωρή Αθερίδη.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και ξεκαθάρισε στον Γρηγόρη Μπάκα ότι η σειρά δεν επιστρέφει.

Ωστόσο, τόνισε πως αν η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποφασίσει την επιστροφή της σειράς, ο ίδιος δεν θα αρνηθεί και θα συμμετέχει.

«Δεν ισχύει ότι επιστρέφει. Κάνουμε με τον Πέτρο Μπούτο και την εταιρεία του κάποια σποτάκια προωθητικά. Έσπασαν τα τηλέφωνά μου και δεν μπορούσα να απαντάω και να διαψεύδω διαρκώς...» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε τη γενναιότητα να χαιρετάμε και να αφήνουμε πίσω μας κάτι που έχει ολοκληρωθεί. Έτσι σεβόμαστε και αυτό. Ό,τι είχαμε να πούμε για τα ζευγάρια, η Δήμητρα κι εγώ, το εξαντλήσαμε όσο περισσότερο γινόταν. Αν γίνει πρόταση για επιστροφή τον πρώτο λόγο τον έχει η Δήμητρα. Αν η Δήμητρα έλεγε ναι θα ήμουν εκεί».