Breaking News

«Γυναίκα χωρίς όνομα» - Ο νέος ρόλος του Μέμου Μπεγνή: «Το σίριαλ θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη σειρά «9 μήνες» του Star (2015-16), ο Μέμος Μπεγνής επιστρέφει στην οθόνη της τηλεόρασης μέσα από τη «Γυναίκα  χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθεί τον γιατρό σύζυγο της Λίλιαν (Ευδοκία Ρουμελιώτη). Ο ηθοποιός είπε στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά:

«Την Τετάρτη ξεκινάω τα γυρίσματα. Σύμφωνα με το σενάριο, έχω υιοθετήσει παράνομα ένα παιδί και κάποια στιγμή εγκρίνεται και υιοθετώ και ένα δεύτερο, αυτή τη φορά νόμιμα. Θα υπάρξουν σχετικά μπερδέματα και από όσο γνωρίζω η σχέση μου με την τηλεοπτική μου σύζυγο, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, δεν θα είναι και η καλύτερη. Ωστόσο, δεν γνωρίζω περισσότερα για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Χαίρομαι πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση και θ' ανήκω στην πιο πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και μάλιστα στο μόνιμο καστ αυτής. Το σίριαλ θα συνεχιστεί και του χρόνου, όπως και ο ρόλος μου κι αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά.

Η σεναριογράφος είναι η Μαρία Γεωργιάδου με την οποία δουλέψαμε μαζί στο θέατρο πριν από δύο χρόνια και είναι πολύ αγαπημένη φίλη, πολύ ταλαντούχα και ως ηθοποιός και ως πένα. Τη σκηνοθέτιδα της σειράς, τη Βίκυ Μανώλη, δεν την ξέρω αλλά βλέπω το αποτέλεσμα της δουλειάς της και είναι εξαιρετικό. Γνωρίζω, όμως, τον άλλο σκηνοθέτη, τον Λίνο Χριστοδούλου, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Κύπρο, οπότε οι συνθήκες φαίνεται ότι είναι πολύ καλές και πολύ ωραίες.

Την αμαρτία μου θα την πω. Χαίρομαι που έχουν πέσει τα realities και πουλάνε οι σειρές. Φτάνει πια με τα realities, αρκετά τα είδαμε, καλό να υπάρχουν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Να είναι ψυχαγωγία και όχι καθεστώς. Οπότε είναι πολύ καλό που έχουμε ελληνικές σειρές, γιατί πολύς κόσμος ζει από αυτό και η ανάκαμψη φαίνεται ότι έρχεται».

Πηγή: Espresso