Breaking News

Η αμοιβή του Γκλέτσου στο Τατουάζ: «Κάποτε αυτά τα χρήματα ήταν για να πω μια ατάκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Απόστολος Γκλέτσος, που παραιτήθηκε πρόσφατα από τον δημαρχιακό θώκο της Στυλίδας εξαιτίας της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, μίλησε για όλα χθες το βράδυ στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Επίσης, αναφέρθηκε στο κασέ των ηθοποιών κατά τη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης και αποκάλυψε την αμοιβή του από τη σειρά Τατουάζ, την οποία - όπως είναι γνωστό - χαρίζει σε ιδρύματα.

«Τώρα πεινάει το σύστημα. Βλέπω φίλους και συναδέλφους που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δουλεύουν για το τίποτα. Τώρα τα λεφτά, μπορεί να μην τα παίρνω, αλλά ξέρω πόσα είναι, είναι για γέλια... Να δουλεύεις σε καθημερινό σίριαλ και να παίρνεις 1.000 ευρώ το μήνα. Όταν λέμε να δουλεύεις, να κάνεις... κουπί, γιατί το καθημερινό δεν βγαίνει έτσι... Κάποτε αυτά ήταν για να πάω να πω μια ατάκα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την έναρξη της συνεργασίας του με τη σειρά του Alpha, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά με ειλικρίνεια ότι το έκανε για να ωφεληθεί στην πολιτική του καριέρα.

Δείτε το βίντεο.