Breaking News

«Έφυγε» ξαφνικά στα 52 του ο Kristoff St. John, πρωταγωνιστής της σειράς «Ατίθασα Νιάτα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Kristoff St. John, πρωταγωνιστής στη σειρά "Ατίθασα νιάτα - The Young and the Restless" του CBS, στην οποία έπαιξε από το 1991 σε 1.680 επεισόδια ως Neil Winters, κερδίζοντας βραβεία και 9 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy.

Σύμφωνα με τη "The Sun", που επικαλείται το TMZ, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός την Κυριακή από έναν φίλο του στο σπίτι του στο Woodland Hills, στην Κοιλάδα San Fernando του Λος Άντζελες.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο μία πηγή ισχυρίζεται ότι το αλκοόλ μπορεί να ήταν ένας παράγοντας.

Ο ηθοποιός είχε χάσει το γιο του Julian το 2014 από αυτοκτονία, γεγονός που τον "λύγισε". Το 2017 ο ίδιος απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το όπλο του. Κατόπιν είχε τεθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ο Kristoff St. John γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1966 στη Νέα Υόρκη και έκανε τηλεοπτικό ντεμπούτο σε ηλικία 7 ετών στη σειρά "That’s My Mama".

Αφήνει πίσω του δύο κόρες (Paris και Lola) από προηγούμενος γάμους του, όπως και το 25χρονο μοντέλο Kseniya Olegovna Mikhaleva από τη Ρωσία, με την οποία φέρεται ότι σχεδίαζε να παντρευτεί το φθινόπωρο του 2019.

Στη φωτογραφία με την κόρη του, Paris...


Δείτε το βίντεο του  CBS New York.