Breaking News

Νικήθηκε από τον καρκίνο γνωστός ηθοποιός (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Στα τέλη του 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο στη μύτη, μία από τις σπανιότερες μορφές καρκίνου. Είχε υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεσης της μύτης του, ενώ περιέγραψε την κατάστασή του σε άρθρο στο Mel Magazine με τίτλο "Ο χρόνος μου χωρίς μύτη".

Ο λόγος για τον Steven Levy, γνωστός και ως Steve Bean. Σύμφωνα με την "Page Six" πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 21 Ιανουαρίου. Η  είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μόλις το τελευταίο 24ωρο.

Γεννημένος στην πόλη Lynn της Μασαχουσέτης, ο Steven Levy μεγάλωσε στο Providence του Ρόουντ Άιλαντ και φοίτησε στο πανεπιστήμιο Carnegie Mellon της Πενσυλβάνια.

Το 1980 συνεργάστηκε με τον κωμικό Chris Zito, ένα δίδυμο που έγινε γνωστό ως "Zito and Bean". Μετά από περίπου μια δεκαετία, ο Levy τράβηξε το δικό του δρόμο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου εντάχθηκε στον όμιλο Groundbreakers Improv και επιμελήθηκε το σενάριο για τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το "Tim Conway Show" και το "Dot Comedy" του ABC. 

Ως ηθοποιός εμφανίστηκε σε αρκετές σειρές: "Quantum Leap", "Η συγγραφέας ντετέκτιβ", "Παντρεμένοι Με Παιδιά ", "Days of Our Lives", "Ντετέκτιβ Μονκ ", Veronica Mars "Shameless", "Ray Donovan" κ.α. Έπαιξε, επίσης, και σε ταινίες, με πιο γνωστή το "Shakes the Clown" (1991).

Σε όλες τις παραγωγές που συμμετείχε αναφέρεται ως Steve Bean. Άφησε πίσω τη σύζυγό του Caroline Carrigan και το γιο του, Jacob Randall.