Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση (Επεισόδιο 15-2-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση. Παρόντες η γυναίκα του Μεταξία και ο γιος του Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Μια βραδιά ξεχωριστή, με τραγούδια αγαπημένα, αφηγήσεις και αρχειακό υλικό από διάφορα στιγμιότυπα της ζωής του και της καριέρας του, που μας ταξίδεψαν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή ενός κορυφαίου ερμηνευτή, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.

Τραγούδια του Γρηγόρη Μπιθικώτση ερμήνευσαν οι: Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Τσέρτος, Στέλιος Διονυσίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Χάρης Βαρθακούρης, Ασπασία Στρατηγού, Γιώργος Καραδήμος και ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος.

Τη συντροφιά συμπλήρωσαν οι: Αιμιλία Υψηλάντη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δήμητρα Στογιάννη, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Πατούλης, Μαρίνα Πατούλη, Γιάννης Πολίτης, ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, η Ντίνα Νικολάου, ο Νικόλας Βαφειάδης και ο Λευτέρης Κοντουλάκος.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 15-2-2019)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.