Breaking News

Survivor: Πήραν οι Έλληνες το έπαθλο φαγητού - Οι 2 νέοι παίκτες της ομάδας και η αναγκαστική αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό είχε σχέση με το ποδόσφαιρο. Η Ελληνική ομάδα επικράτησε με 10 - 8 και στη συνέχεια απόλαυσε  φρέσκο ψωμί με κρέμα φουντουκιού. Από την άλλη επικράτησε ένταση μεταξύ των Τούρκων.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος επέστρεψε στο παιχνίδι η Ρία Κολοβού, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως αποχώρησε αναγκαστικά η Νάντια Μαυρουδέα.

«Τα άσχημα νέα είναι ότι η συμπαίκτριά σας, η Νάντια Μαυρουδέα, για ιατρικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι άλλο μαζί μας. Δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο Survivor και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γιατρός συνέστησε στην παίκτρια να αποχωρήσει. Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα. Θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καuτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα» είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους δύο νέους παίκτες που ενσωματώθηκαν στην ελληνική ομάδα. Πρόκειται για τον Βασίλη Βασιλικό και την Ελπίδα Μεζιρίδου.

Δείτε τα βίντεο.