Breaking News

Survivor - Συναγερμός για τα νούμερα τηλεθέασης: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συναγερμός στο στρατόπεδο του ΣΚΑΪ, αλλά και στην εταιρεία παραγωγής του Survivor, λόγω της τηλεθέασης του φετινού πρότζεκτ Ελλάδα - Τουρκία.

Tα νούμερα τηλεθέασης του περσινού ριάλιτι περιπέτειας - που ήταν ήδη πεσμένα σε σχέση με το πρώτο - δείχνουν ως "άπιαστο όνειρο".

Μάλιστα το πρότζεκτ δεν έχει μεγάλη αποδοχή ούτε στο τούρκικο τηλεοπτικό κοινό και για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει σκέψεις και συσκέψεις σχετικά με μέλλον του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Κυκλοφορεί πολύ έντονα το σενάριο στους διαδρόμους του σταθμού ότι μπορεί να καταργηθεί το concept Ελλάδα - Τουρκία που βλέπουμε αυτή τη στιγμή!» είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της "Φωλιάς των Κου Κου".

Επίσης, αποκάλυψε  ότι υπάρχει deadline για το ριάλιτι, η οποία υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. «Πρέπει να πούμε ότι και η τεράστια επιτυχία του Masterchef έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον ΣΚΑΪ. Λένε ότι θα επιχειρήσουν για δύο εβδομάδες να κάνουν κάποιες ανακατατάξεις και προσθέσεις» τόνισε.

Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε πως δεν αναφέρεται σε είσοδο "διάσημων" παικτών, ενώ πρόσθεσε: «Είναι πολύ πιθανό μετά τις δύο εβδομάδες να αλλάξει τελείως όλο το concept».