Breaking News

Τέλος εποχής για το Google+: Καταργείται οριστικά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Google σκοπεύει να διακόψει για το ευρύ κοινό τη λειτουργία του Google+, εξαιτίας «της χαμηλής χρήσης και των προκλήσεων που παρουσιάζει η συντήρηση ενός επιτυχημένου προϊόντος, το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών», όπως αναφέρει. Στην ανακοίνωσή της ενημερώνει:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο Google+ και να σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα, όπως πώς μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες και το άλλο περιεχόμενό σας.

Στις 2 Απριλίου, θα διακοπεί η λειτουργία του λογαριασμού σας στο Google+ και των σελίδων Google+ που έχετε δημιουργήσει και θα ξεκινήσουμε τη διαγραφή περιεχομένου από τους λογαριασμούς του Google+ για το ευρύ κοινό. Θα διαγραφούν επίσης οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το Google+ που υπάρχουν στο Αρχείο λευκωμάτων σας και στις σελίδες σας Google+. 

Μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε το περιεχόμενό σας, απλώς φροντίστε να το κάνετε αυτό πριν από τον Απρίλιο. Λάβετε υπόψη ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαθέτουν αντίγραφα ασφαλείας στις Φωτογραφίες Google δεν πρόκειται να διαγραφούν.

Η διαδικασία διαγραφής περιεχομένου από τους λογαριασμούς Google+ για το ευρύ κοινό, τις Σελίδες Google+ και το Αρχείο λευκωμάτων θα διαρκέσει μερικούς μήνες και το περιεχόμενο ενδέχεται να παραμείνει για αυτό το διάστημα.

Από τις 4 Φεβρουαρίου, δεν θα μπορείτε πλέον να δημιουργείτε νέα προφίλ, σελίδες, κοινότητες ή εκδηλώσεις στο Google+.»

Περισσότερα ΕΔΩ μαζί με οδηγίες για το λογαριασμό σας στο Google+