Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 330 - 331, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 330+331: Η Μεράλ είχε την πρόθεση να αποκαλύψει στα κopiτσια την αλήθεια, αλλά η Καντέρ πρόλαβε κι έμαθε την αλήθεια από τον Εζντέρ κι έχει γίνει ακόμα πιο έξαλλη. Στο άκουσμα της αλήθεια τα κopiτσια μένουν εμβρόντητα. Μην περιμένοντας από τη φίλη τους ότι θα έκανε ποτέ κάτι τόσο τρομερό, της γυρνούν την πλάτη και φεύγουν ενώ μαζί με εκείνες, της γυρνά την πλάτη και ο Μερτ.  Η Μεράλ βρίσκεται πλέον ολομόναχη, χωρίς συμμάχους και χωρίς κανέναν πλέον να την πιστεύει.

Από την άλλη, όταν η Καντέρ μετακομίζει στην έπαυλη της οικογένειάς της, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης της Μεράλ και εξοργίζεται ακόμα περισσότερο. Όταν η Μεράλ έρθει να μαζέψει τα πράγματά της για να επιστρέψει στο ίδρυμα, η Καντέρ από την οργή της θα της συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο. Στο μεταξύ, ο Αλί και η Φαντίκ προσπαθούν να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση μιας γυναίκας, ενώ η μικρή της κόρη θα φιλοξενηθεί από το ορφανοτροφείο της Φεριντέ, αφού πια η Νεριμάν τέθηκε σε διαθεσιμότητα και φεύγει από εκεί.

Η Καντέρ προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το ποιόν του πατέρα της, από τους λάθος ανθρώπους. Ο Εζντέρ και η Ματζιντέ, έχοντας πάντα ως σκοπό τους να βάλουν χέρι στην περιουσία των Λοκουμτζουζαντέ, προσπαθούν να την πάρουν με το μέρος τους και να την κάνουν να τους συμπαθήσει. Η προσπάθειά τους αποδίδει όταν δείχνουν στην μέχρι τώρα ολομόναχη Καντέρ πως νοιάζονται για εκείνη σαν πραγματική της οικογένεια. Ο Εζντέρ, μειλίχιος και υποκινητικός, θα καταφέρει να πείσει το κopiτσι να τον θέσει επικεφαλής του ομίλου των εταιριών της οικογένειας.

Η Σονγκιούλ βλέπει τη Μεράλ αβοήθητη και την φιλοξενεί στο σπίτι της, χωρίς όμως να τη συγχωρήσει για τις πράξεις της. Η Καντέρ, όταν αντιλαμβάνεται πως η Μεράλ φιλοξενείται από τη Σονγκιούλ και τον Γκιουνέι γίνεται άγρια θάλασσα και απειλεί τη Μεράλ πως θα τη στείλει στη φυλακή. Ο Εζντέρ για να καλοπιάσει ακόμα περισσότερο την Καντέρ, θα οργανώσει ένα πάρτι καλωσορίσματος στην έπαυλη και ο Αλί δεν θα χάσει την ευκαιρία της γιορτής για να μιλήσει επιτέλους στην Εϊλούλ για τα αισθήματά του. Ωστόσο, κάτι δεν πάει καλά...

Η Μεράλ βλέπει το πάρτι από μια άκρη και αναλογίζεται αν άξιζε να χάσει τις φίλες της για την άνεση που της πρόσφεραν τα χρήματα, αλλά είναι πλέον αργά κι αυτό φροντίζει να της το θυμίσει ο Εζντέρ. Η κακία του αυτή θα πληρωθεί, όμως, όταν η ανόητη Ντεφνέ που όπως πάντα δεν ελέγχει το στόμα της, θα πει κατά λάθος μπροστά στη Ναζάν για τη σχέση τους...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα παρακάτω βίντεο ή links (είναι τα ίδια βίντεο, στα links είναι διπλά).

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ